Skocz do zawartości

filtr na wszystkie słowa kluczowe

masacra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dostałem filtra na stronę

https://www.ofertypracyodzaraz.pl/

filtr dostałem 2 kwietnia więc niebawem będzie 2 miesiące, strona była rozsądnie podlinkowywana ( można powiedzieć że nie wykorzystywałem całego potencjału dodawania linków ), było trochę na niej nie mojego ( skopiowanego z innej strony :shout: tekstu co po filtrze od razu uległo zmianie

pozwolę sobie dodać tutaj jeszcze drugie pytanie a mianowicie kupiłem kod zbiorczy do prawie 50 katalogów i od razu dodałem 20 ( myślałem że ich zatwierdzenia będzie rozłożone w czasie a tu w jedną minutę dodali mi 20 wpisów gdzie dziennie nie wychodziłem poza 5 ) i tutaj mam pytanie, czy te 20 wpisów zostanie normalnie zindeksowane i będzie miało

"normalną" wartość pozycjonującą czy może mi ich nie zaliczy tudzież wywoła to inne komplikację ( dla wielu to pytanie pewnie będzie śmieszne ale proszę o wyrozumiałość).

bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Może to się przyda jakiemuś laikowi ( takiemu jak ja ) ale prawie na 100% filtr był wynikiem pozyskiwania linków z katalogów. Przez ostatnie dni coś mnie wzięło i zacząłem pisać artykuły na moją inną stronę ( ściśle powiązaną tematycznie ze stroną filtrowaną ) więc jeden link w artykule dodawałem do jednej a drugi do drugiej, napisałem ok 20 artykułów przez 3 dni, dzisiaj rano się budzę i widzę wejścia z google :pisze: wszystko wróciło do normy.

Mam jeszcze jedno pytanie i liczę na szybką i krótką odpowiedź ;p a mianowicie czy posiadając dwie strony na jednym serwerze na tym samym IP które są pozycjonowane na te same słowa kluczowe ( strony powiązane tematycznie ) lecz mające zupełnie inną treść, podstrony, title ect. można dostać bana czy filtra? Zrobiłem sobie 2 strony i chciałem rozdzielić słowa kluczowe ale wszystko zmierza do tego że będę musiał pozycjonować słowa "z tej drugiej" wkrótce.

Ps. Proszę pominąć rady typu "to poszukaj innych słów kluczowych" liczę na odpowiedź na to pytanie.

Masakro,

To jest MFA z pięcioma artykułami, aktualizacji nie widać :). Chcesz powiedzieć ,że Google powinno może jeszcze dać tej stronie top 1?

Strona na w pełni zasłużony filtr i winna jest kiepska treść na stronie a nie żadne linki z katalogów. Z Adsensa też to może być usunięte w każdej chwili, bo ostatnio mocno usuwają strony niezgodne z wytycznymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności