Skocz do zawartości

Wszelkie sugestie mile widziane

GrzesiekJ

Rekomendowane odpowiedzi

Nie przekonuje mnie layout (wszystko jest takie duuuuuuuże), brak regulaminu, brak informacji kontaktowych, nieciekawa domena itd. To ja juz na gumtree szybciej bym sie oglosil niz u ciebie, sorry :)

Witam.

Dzięki za info, nie obrażam się za krytykę. Regulamin i kontakt są na dole strony (nie eksponowałem aż tak w menu górnym, kto będzie chciał znajdzie). Co do domeny: tak planowałem: serwis na subdomenie mojej głównej strony (www.montu.eu).

PS

Oddaję honor, faktycznie po paru zmianach strona "Regulamin" i "Kontakt" nie działała, już zmieniłem.

Dzięki tym wszystkim, którzy odwiedzili moją stronę - tylko poproszę o faktycznie jakieś info (sugestie). Nie chcę tylko nabijać sobie statystyk.

Pozdrawiam,

GrzesiekJ

strony www gdańsk

Graficznie to do mnie nie przemawia.

Ohydny header jakby w paincie zrobiony.

Sory za takie słowa, ale bardzo słabo graficznie.

Od strony kodu też słabo.

Jeżeli to Joomla to bardzo słabo.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Graficznie to do mnie nie przemawia.

Ohydny header jakby w paincie zrobiony.

Sory za takie słowa, ale bardzo słabo graficznie.

Od strony kodu też słabo.

Jeżeli to Joomla to bardzo słabo.

Witam.

Pewnie masz rację, jednakże grafika to sprawa indywidualna i da się poprawić (ps: zrobione w gimpie). Co do kodu - co masz dokładnie na myśli? Chodzi Ci o ten brak alt przy zdjęciach, czy inne? Jeśli o to chodzi to większość błędów, które pokazuje w3c validatator jest od strony komponentu - dj classified.

PS

Tak faktycznie zerknąłem na inne serwisy, prawie wcale grafiki tam nie ma (bannerów i innych takich), tylko logo i reklamy. Co do błędów w kodzie to trochę mi do nich brakuje (np krakow.gumtree.pl - 115 błędów). Pewnie będę musiał zmienić.

Pozdrawiam,

GrzesiekJ

strony www gdańsk

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności