Skocz do zawartości

Nowa sieć CPM?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzisiaj zaczęło ponownie zliczać odsłony ;) Tylko jest jedno ale... od 28 czerwca do 2 lipca nie ma zarobków w statystykach (wcześniej było 0 zł bo nie zliczało reklam). Mam nadzieje że za te kilka dni również uregulują $ ;)

PS. Czy ktoś z Was dostał już pieniądze za maj (FVAT z czerwca)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Szanowni Państwo, Informujemy, że zakończyliśmy proces optymalizacji serwerów odpowiedzialnych za emisję reklam na Państwa witrynach, co wyeliminuje opóźnienia w odpowiedzi naszego systemu. W trakcie procesu optymalizacji, wystąpiły nieoczekiwane trudności z integralnością prezentowanych danych statystycznych. Zapewniamy, że owe nieścisłości są chwilowe, i dotyczą wyłącznie prezentowanych danych, a same dane notowane są na bieżąco. Dołożymy także wszelkich starań, aby w najbliższym czasie, dane prezentowane w panelu statystyk, miały swoje odzwierciedlenie w części poświęconej rachunkom. Ze względu na fakt, że bazy danych zostaną naprawione w najbliższych dniach, kwoty w rachunkach wystawionych dzisiaj (06.07.2012) na dzień 01.07.2012 za czerwiec wzrosną, jeżeli w dniach 27-30.06.2012 odbywała się emisja reklam na Państwa witrynach. Zespół ecpm.pl

;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności