Skocz do zawartości

Jak pozycjonuje Sunrise System

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 41
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
nie wiedziałem, że znasz cenę audytu , musze w biurze przeprowadzić śledztwo skąd wyciek nastąpił (jeżeli to sprzątaczka to bedzie prała wykładzine i polerowała żaluzje) :D

aha, czyli klient, kóry nie chce płacić "kokosów" SS w ramach tej ich drakońskiej umowy, jednoceśnie zapłaci ci kilka tysięcy za audyt, wybacz, myslalem, ze ty tak charytatywnie podjales sobie za zadanie ud***c ta firme :-).

jeżeli Ty tak chętnie lubisz pracować za darmo to zatrudniam Ciebie w ciemno, nie musisz CV słać, wystarczy , że będziesz formatował dostarczona treść i wklejał na witryny :)

PS.

mój prawnik nie wysłał żadnego pisemka do SS raczej to ich prawnicy zarzucali mi, że piszę nieprawdę :D (tyle w kwestii udupiania)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

no właśnie.... Przekaz tego wątku dla mnie brzmi : SS używa swli, czyli pozycjonuje nieetycznie

M

To jest Twoja interpretacja jeżeli nie nadinterpretacja , jak dotychczas dostarczałeś mi niezłych argumentów , za co Ci dziękuję, jednakże teraz zaczyna mi to przypominać dyskusje u tzw "koniem jezusowym" (bez urazy) :D

jeżeli nie odróżniasz znaczenia słów "pozycjonują SWLami" a "znalazłem linki z SWLi" to gratuluje znajomości języka ojczystego i interpretacji . (rozczarowałem się, że przykład lekarza nie dotarł do Ciebie) :)

ja nie lubie pracowac za darmo, ale mialem wrazenie, ze Ty z SS walczysz dla ideii a nie dla pieniedzy, a teraz to juz sam nie wiem : -).

dlatego stosuję dobrą zasadę "jak nie wiem, nie mówię" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To jest Twoja interpretacja jeżeli nie nadinterpretacja

a widzisz....już się wycofujesz i na mnie zwalasz winę za 'nadinterpretację'.....

przypominam jeszcze raz tytuł tego wątku :

"Jak pozycjonuje Sunrise System, wstępne case study pozycjonowania przez SS"

Niestety Twoje działania sugerują te interpretację jako jedynie słuszną..... Musisz lubić adrenalinkę sądową - zażyjesz jej sporo.

Zamiast pisać tutaj niepotrzebne wątki, rób swoje po cichu i napisz za jakiś czas : WYGRAŁEM :D - tego w sumie Ci życzę, ale jednocześnie powątpiewam w to....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario1973: ss zapłaciło Ci za ta dyskusje?

nie

A może nie podebrali Ci klientów ...

nie, nie mam klientów - nie świadczę usług.

Ci, którzy stracili już cierpliwość niech walczą nawet dla lepszego samopoczucia.

żeby walczyć trzeba mieć 'broń', a nie tylko dobre chęci

Jak dla mnie ss nie ma godności moralnej więc po traktować ich lepiej?

Brawo ! Ten wniosek wynika z Twoich doświadczeń czy wątków na tym forum ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Brawo ! Ten wniosek wynika z Twoich doświadczeń czy wątków na tym forum ?

wcinam się w odpowiedź, bo pytanie nie do mnie, jednak też kibicuje Beerbant'owi a to dlatego, że jak zaczynałem przygodę z pozycjonowaniem to na starcie zostałem postraszony przez SS prawnikami za to że... moja strona z ofertą pozycjonowania miała kolor pomarańczowy :D byłem młody i niedoświadczony, więc się przestraszyłem na jakiś czas. Od tamtej pory, każdemu kto wspomina o tej firmie odradzam korzystania z ich usług. Wybaczcie, ale to jest właśnie brak jakiejkolwiek moralności ze strony tej firmy. Chodzi tylko o wciskanie kitu i żerowaniu na niewiedzy klientów.

a ja permanentnie nie lubię jak się mnie straszy i nie lubię ostatnio jak mi się zarzuca mówienie/pisanie nieprawdy.

PS.

co do prawdy to ukłony dla kancelari prawnej z Bydgoszczy obsługującej Sunrise System - mała poprawka : w piśmie napisaliście nieprawdę :D, (dysponuję kopia korespondencji z administracją GL na temat powodu skasowania postów z mojego forum)

Pozdrawiam :)

IMHO sama definicja "etyczne pozycjonowanie" jest z czapy wzięta, co najwyżej pozycjonowanie może byc zgodne z wytycznymi google dla webmastera lub niezgodne.

Etyka pozycjonowania tyczy się realacji pozycjoner - klient oraz podejścia pozycjonera do zawodu a to zupełnie coś innego.

Dla mnie nieetyczne jest sugerowanie klientowi fraz mających zerową odwiedzalność i pozycjonowanie go na nie, stosowanie kruczków prawnych w umowach z klientem, brak optymalizacji witryny (lub informacji o konieczności tej optymalizacji), straszenie klientów sądem/rozprawą jak niezadowoleni z jakości usług chcą zerwać umowę i parę jeszcze innych rzeczy.

Pozycjonowanie jako sam proces wykonywany na zlecenie ogólnie stoi w sprzeczności z interesami google.inc bo było nie było zabiera im kawałek tortu pt. $$$ .

SS od dawien dawna używa SWL'i, polecam zrobić każdemu analizę ich działań, jak linkują klientów, w jaki sposób itp, itd jednym słowem wielka meksykańska piramida (dla tych co w temacie będą wiedzieć, o co kaman).

Z SS idzie wygrać, może z dwa lata temu mój klient tego dokonał, co mnie osobiście zdziwiło, Tobie Beerbant życzę tego samego. Po przygodzie z SS klient woli na własną rękę bawić się w SEO, robią piaskownicę z tej branży...

A co do optymalizacji stron klienckich przez SS to mają w umowie taki luźny zapis, że nic nie muszą.

Obserwator Brodacz. Wódki i pacierza nigdy nie odmawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności