Skocz do zawartości

Pierwszy kroki + strategia

dezerter_af

Rekomendowane odpowiedzi

Czyli coś w tym musi być, że nie skończyłeś nawet podstawówki a się tutaj napinasz.

Widzisz między mną a tobą jest taka różnica, że ja się cenię. I nie poszedłbym do zbierania truskawek ale jak widać tobie taka płaca wraz z pracą odpowiada. Ja niestety mimo mojego dość młodeku wieku mam już pewne kwalifikacje, certyfikaty oraz doświadczenie o których zapewne możesz tylko sobie pomażyć podczas zbierania truskaweczek. Nie będe już odpisywał na twoje denne nic nie wnoszące do tematu posty.

PS. Jeżeli uważasz, że forum to nie jest miejsce do zadawania pytań to chyba to powinien być portal a nie forum. Tak wiele wiesz o google a tak mało.

----------------------

Nadal dręczy mnie pytanie dotyczące google analitycs jak to się ma do obserwowania zmian na stronie? czy są lepsze narzędzia?

@@Edit:

@Bas argumentów mam cały worek ale nie życzę sobie aby ktoś nazywał mnie chłopcem i zaśmiecał temat który nabrał pewnej wartości. To powinno być zrozumiałe. A ostatnio przekonują się, że jednak świat jest bardziej jak to określiłeś "Czarno biały". A to co napisałem wcześniej jak sam podkreśliłeś było tylko przykładem.

93463462581277409725610.jpg

Grafika na szkle do Twojej kuchni! Glassdekor.pl

Masz pytania? Pisz na kontakt@glassdekor.pl albo dzwoń na 509 855 169

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Fluore

Dziękuje za doskonałą odpowiedź. GA mam już dość ogarnięte, ustawienie celów itd. Czy są moze jakieś tricki, dodatkowe poradniki how to do GA? Bo dość ciężko znaleźć cokolwiek :P

Pozdrawiam

Zajrzałem na PIO czy może coś ciekawego się pojawiło. Patrzę, znowu ten. Tak myślałem, że będzie pyskował. Odnosząc się do userów pomieszał, który co powiedział.

Masz rację @Hicarian, nie byłoby tak gdyby był jedynie początkującym pytającym. Ale to jest Pan Pozycjoner, nieprzeciętnie wyedukowany, nie życzący sobie wielu rzeczy, usiłujący podjąć pracę w którejś z Waszych agencji. Przyglądnijcie się, jeszcze traficie na niego.

Skoro pytań brak, wiesz już wszystko uderzaj do agencji

Na siłe próbujesz wytrollować swoje odpowiedzi gratuluje udało ci sie. Musisz mieć bardzo dużo szczęścia w życiu.

Nazbieraj truskawek za 600zł i wejdź tutaj https://www.szybkieczytanie.com/

W którym moim poście panie wszechwiedzący użyłem słowa agencja, i to, że zebrane tutaj informację potrzebuję do pracy?

Poszedł raport do moderatorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności