Skocz do zawartości

Przeniesienie sklepu na nowy hosting

Suknie Slubne

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego doświadczenia może zrobić się pozytywny boom o ile wszystkie adresy będą zgodne z poprzednimi . Ja zareagował google na tranfer domeny i zmianę hosta ? ponad +400% wzrost ruchu i wysokie miejsca na różne frazy , w tym średnio trudne :D

Przepraszam za mały offtop, lecz mam pytanie: Przeniosłeś na shared`a (jakaś większa firma? czy może seo-hosting?) czy też skusiłeś się na serwer VPS/dedykowany? Pytam gdyż zaintrygował mnie ten niemały wzrost :)

Z mojego doświadczenia może zrobić się pozytywny boom o ile wszystkie adresy będą zgodne z poprzednimi . Ja zareagował google na tranfer domeny i zmianę hosta ? ponad +400% wzrost ruchu i wysokie miejsca na różne frazy , w tym średnio trudne :D

Przepraszam za mały offtop, lecz mam pytanie: Przeniosłeś na shared`a (jakaś większa firma? czy może seo-hosting?) czy też skusiłeś się na serwer VPS/dedykowany? Pytam gdyż zaintrygował mnie ten niemały wzrost :)

Przeniosłem się na linuxpl.com . Zwykły serwer wirtualny ale znacznie szybszy niż mój poprzedni w 1and1 . Nie wiem jaki wpływ ma szybkość hostu a zmiana IP ale myślę że obie wartości mają dużą . Szczerze to jestem zaskoczony tym jak zareagowało google . Zwiększył mi się też bardzo site ,no i te frazy :) W 1and1 miałem kilkaset UU dziennie a tu kilka tyś :) Różnica ogromna :)

Sorry za reklamę tego hostingu ale jestem w pełni zadowolony :) Tak duża i ciężka strona wczytuje się w zależnosci od miejsca na ziemi od 0,50 do 5 sec ,support z maila odpowiada w 5 minut a jeśli potrzebujesz pomocy online to jest kilka numerów gg no i te 14 dni na przetestowanie usługi :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

AIpha teraz to pojechałeś po bandzie z tą reklamą :)

Tak naprawde to nie dziwie Ci sie że jesteś zadowolony. Tez mialem przygody z 1and1 ;) Problem w tym ze przenoszac sie z 1and1 do siebie na wioske do piwnicy na stary komp z modemem mozna osiagnac lepsze efekty ;)

1and1 to kicha

Co do 400% zwiekszenia ogladalnosci to mam nadzieje ze u mnie tez doswiadcze takiego wzrostu :)

Wyniki podam za dwa tygodnie.

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności