Skocz do zawartości

AdSense - nie zlicza wyświetleń

RobertCh

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Szukałem jakiegoś podobnego tematu ale nie znalazłem. Od kilku dni zauważyłem pewien problem z moją nową stroną. Mam stworzone 3 oddzielne jednostki reklamowe.

Zauważyłem, że w statystykach AdSense zliczane są tylko wyświetlenia reklamy najwyższej, czyli tej co jest "najwyżej w kodzie strony" a przy reszcie jest cały czas 0. W związku z tym mam takie niedorzeczne statystyki jak:

2642yz9.jpg

Nie wiecie jaka może być tego przyczyna?

Zacząć Zarabiać - blog o moim zarabianiu w internecie;)

Praca w domu

seolight_1.png

Właśnie nie, każda ma inny wymiar więc nie ma mowy o pomyłce. Dziwna sprawa...

Praca w domu

seolight_1.png

• 2 tygodnie później...

W statystykach macie wybrane wyświetlenia strony, co znaczy, że dane wyświetlenie może podać tylko raz do jednej reklamy. Przy wybraniu kolumny wyświetlenia pojedynczej reklamy będzie pokazywał stosunek wyświetleń do kliknięć na danej jednostce reklamowej.

Pozdrawiam

Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM.

Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords.

W statystykach macie wybrane wyświetlenia strony, co znaczy, że dane wyświetlenie może podać tylko raz do jednej reklamy. Przy wybraniu kolumny wyświetlenia pojedynczej reklamy będzie pokazywał stosunek wyświetleń do kliknięć na danej jednostce reklamowej.

Pozdrawiam

Faktycznie, dzięki! :rolleyes:

Jakby ktoś nie mógł znaleźć:

Raporty skuteczności --> Kolumny (prawa strona pod wyborem daty) --> Wyświetlenia pojedynczej reklamy

Praca w domu

seolight_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności