Skocz do zawartości

To wygląda jak prośba o banana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co się martwisz, jak user zobaczy, że strona nie przedstawia dla niego żadnej wartości, to wejdzie na kolejną (w tym zapewne i Twoją), która rozwiąże jego problem. Proste.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Skoro masz tak dobre zaplecze dlaczego jej nie wyprzedzasz?

Nigdzie nie napisałem, że ja mam. Nawet widać, że nie mam skoro nie wyprzedziłem takich stron? :D

chcesz zęby tobie pomogli wypozycjonowac strony ze stopki?

Nie, nie chcę - nie ma po co, jak ktoś szuka to znajdzie nawet jak mnie w top10 nie ma.

p.s właściciele www.seoparty.net na pewno czytają PIO

Ale już do rad zawartych żeby przestrzegać wytycznych googla i nie nawalać słów kluczowych ile popadnie na stronie i w anchorach to już się nie stosują ;)

Myślę ze "przewalenie" 10 mln e-weba załatwi temat naprawy kodowania bazy danych mysql na dobre biggrin.gif I autor zrozumie ze ten kto z mieczem przychodzi to od miecza ginie

To by było typowo Polskie podejście do sprawy ;) Ale pamiętaj że e-weblink to firma i raczej nie powinna sobie pozwolić na takie coś żeby jakieś prywatne porachunki załatwiać

Zazdrościsz komuś pomysłowości na pozyskiwanie trafficu na stronę?

To akurat jest pomysł stary jak świat i dość prosty w realizacji ale śmieciowy.

Ehh ciągle radzicie na forum żeby nie robić duplikatów treści, żeby nie przesadzać ze słowami kluczowymi a tutaj zażarcie bronicie farmy fraz wyszukwiania ;)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Ehh ciągle radzicie na forum żeby nie robić duplikatów treści

;) żarty sobie robisz

To by było typowo Polskie podejście do sprawy wink.gif

chyba twoje

p.s Tosik nie ucz mądrzejszych od siebie pozycjonowania, dobrze na tym wyjdziesz, taka dobra rada

Ehh ciągle radzicie na forum żeby nie robić duplikatów treści

;) żarty sobie robisz

Czyli moda na unikalne artykuły, opisy itp. itd. to tylko napędzanie rynku SEOCopyWriterom?

p.s Tosik nie ucz mądrzejszych od siebie pozycjonowania, dobrze na tym wyjdziesz, taka dobra rada

Nikogo nie uczę, podałem pod dyskusję konkretny temat jakim jest właśnie przechwytywanie fraz z wyszukiwarek - zapewne jakbym nie dał przykładu byście mi to odradzili ale skoro to ktoś z pozycjonerów(tego wcześniej nawet nie wiedziałem) to obrona jest silna :D Do samej strony nie mam się do czego przyczepić - jest OK, nawet wygląd jest czytelny i przejrzysty no właśnie i czar pryska przy tych frazach ;)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Pojedyncze raporty nic nie dają, [....]

To proponuje założyć serwis społecznościowy, przypuszczam, że znajdzie sie tam mnóstwo fejkowych profili (indeksowalnych) :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

To proponuje założyć serwis społecznościowy, przypuszczam, że znajdzie sie tam mnóstwo fejkowych profili (indeksowalnych)

To by się nie przyjęło i byłaby to walka z wiatrakami a niektórzy próbowali by to wykorzystać w niecnych celach. A profile warto zostawić prywatnymi ostatnimi czasy :)

Tosik, Ty się nie patrz na innych (dopóki Tobie nie szkodzą albo innym) :) , Unikanie duplicate content to jest po prostu metoda aby Twoja strona była wyżej od innych , indeksowanie "popularnych zapytań" w tym przypadku nie ma nic wspólnego z DC . To jest metoda na gromadzenie ruchu , inna sprawą jest czy taki ruch na witrynie coś daje .

W przypadku podanej frazy sądzę, że dobrze zoptymalizowana strona z adekwatną treścią/poradami jak to zrobić (seo urle) po podlinkowaniu z paru serwisów może przebić stronę seoparty , pytanie tylko czy fraza jest z gatunku "opłacalnych" - z własnego doświadczenia wiem, że przy "opłacalnych" frazach nie spotkasz się z pustą zawartością lub nietematycznym contentem.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant w tym wypadku podałem tę frazę i ten przykład bo na seoparty są właśnie frazy wyszukiwania będące tytułem mojego wpisu :) Dlatego tylko podałem ten przykład, bo sprawdzałem tylko czy mój wpis jest w indeksie, strasznie wolno mi się indeksuje - ta fraza w całości nie jest opłacalna.

Jak widać : Google jest głupie jak but z lewej nogi. Potrafi 'dotknąć' małych i średnich, ale naprawdę cwani się potrafią wywinąć.

Zamiast biadolić jaki to serwis be, to lepiej weź niego pomysł.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zamiast biadolić jaki to serwis be, to lepiej weź niego pomysł.

To nie jest najlepszy wzór do naśladowania a u mnie by się raczej nie sprawdził, nie chciałbyś raczej oglądać strony pełnej przkleństw :)

znalazłem kolejny ciekawy motyw, tym razem kopiowanie opisów i komentarzy z youtuba:(aż się zdziwiłem skąd na ruskiej stronie poprawna polszczyzna a nie jakiś bełkot z google translate)

https://game-port.info/port1/Counter-Strike.html

Tosik, Ty sie nie zajmuj szukaniem i publikacją, Ty sie zajmij podwyższeniem swoich pozycji na te frazy, których szukasz :) , żaden z włascicieli wymienionych witryn nie robi Ci "kuku" :placze:

1)google translate całkiem dobrze radzi sobie z tłumaczeniem polski <-> rosyjski :)

2)prosisz się o bana na tym forum -> szuk podobnie zaczynał(przejrzyj starsze tematy)

3)jak już niedawno pisałem nie prowadzi się wojen na dwóch frontach - dla pozycjonera zawsze na jednym froncie jest google.

Rozumiem że pewne rzeczy mogą ci się nie podobać. Mogą ci przeszkadzać. Wysyłaj sobie spam raporty ale nie pisz o tym tutaj.

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności