Skocz do zawartości

To wygląda jak prośba o banana

Rekomendowane odpowiedzi

żaden z włascicieli wymienionych witryn nie robi Ci "kuku" :placze:
Myślę ze "przewalenie" 10 mln e-weba załatwi temat naprawy kodowania bazy danych mysql na dobre

A byłem blisko darmowych 10mln pkt :)

A tak na serio masz rację i na razie sam widzisz że tego typu spamy nie spamy są wyżej ode mnie, smutne to ale prawdziwe.

Wysyłaj sobie spam raporty ale nie pisz o tym tutaj

Chyba jedyny spam raport to był ode mnie na pewne forum, które oferowało treść googlowi bez rejestracji a na mnie wymusiło rejestrację bo o tym nie wiedziałem - losy są mi nie znane - zapewne nic się nie stało. I nie wiem za co miałbym dostać bana na forum, cały czas to się tyczy tematu pozycjonowania. Nie ma tu żadnych tajnych danych - tylko jedno zapytanie dostępne każdemu ;)

Czy to jest zgodne z wytycznymi google? (tak/nie + źródło)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeszcze na niego nie zasłużyłeś ale zmierzasz w tym kierunku. To co robisz jest sprzeczne z "interesami" większości tu obecnych. Rozumiem także że jesteś młody, przesiąknięty "idealizmami" i chciałbyś coś zmienić. Ale nie tędy droga. Postaraj się po prostu o lepsze pozycje nie oglądając się na innych. Koszty wyprzedzenia tej strony na takie frazy sprowadzą się jedynie do poświęcenia chwili czasu. I trwało by to zapewne o wiele krócej niż napisanie przez ciebie postów w tym temacie. Więc weź się do pracy. Frustracja to zły doradca ...

nihil fit sine causa

Nie licz tu na zrozumienie. Tutaj kazdy ma takie i podobne smieci wysoko w wynikach i na nich zarabia.

Mnie tez bulwersuje ze strony bez tresci sa w top. Przyklad

https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...mp;aql=&oq=

Zreszta ten serwis ma kiladziesiat bankowych fraz jest w top.

Czy to jest zgodne z wytycznymi google ? Liczy sie tresc ? Bzdura.

To forum zmienilo oblicze i powinno zmieniæ nazwe na : MASOWE SPAMOWANIE sposobem na biznes

znalazłem kolejny ciekawy motyw, tym razem kopiowanie opisów i komentarzy z youtuba:(aż się zdziwiłem skąd na ruskiej stronie poprawna polszczyzna a nie jakiś bełkot z google translate)

https://game-port.info/port1/Counter-Strike.html

Zobacz na to - moje filmy nagminnie kopiują (ale to polskie serwisy też się znalazły :)):

https://www.google.pl/search?q=%22Mateusz+t...19cae6c4e0bc54c

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Nie licz tu na zrozumienie. Tutaj kazdy ma takie i podobne smieci wysoko w wynikach i na nich zarabia.

jeżeli byłyby to śmieci to nikt na nich by nie zarabiał oprócz firm utylizujących .... Kiedyś już była zażarta dyskusja na temat wartościowani witryn, serwisów itp. Jedyny wniosek to taki, że mi się podobają wysokie szczupłe a koledze niskie puszyste i zarówno ja jak i mój kolega o odmiennych upodobaniach cieszymy się z tego, że możemy razem przy piwie pogadać o "funkcjonalności" tych, które lubimy bez stawiania jednych preferecji nad drugimi :).

PS

nie obrabiamy sobie również (_!_) za plecami ;)

mogę

liczyć tu na zrozumienie
?? :placze:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Kiedyś już była zażarta dyskusja na temat wartościowani witryn, serwisów itp. Jedyny wniosek to taki, że mi się podobają ....

Przesadzasz i to zdrowo. Pokaż mi choć jedną osobę (poza właścicielem), która może być zadowolona (podoba jej się jak to nazwałeś) z treści na poruszonej na wstępie stronie. Tylko tak realnie wskaż mi zastosowanie wymienianych w kółko fraz.

Pomyśl, że ktoś wpisując w wyszukiwarkę zapytanie oczekuje znalezienia czegoś konkretnego, a co otrzymuje ? NIC.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Co nie zmienia faktu że to problem relacji wyszukiwarka

napisałem przecież, że google jest głupie i tyle. Trzeba to wykorzystywać i zamiast się skarżyć jechać z tym samym

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Kiedyś już była zażarta dyskusja na temat wartościowani witryn, serwisów itp. Jedyny wniosek to taki, że mi się podobają ....

Przesadzasz i to zdrowo. Pokaż mi choć jedną osobę (poza właścicielem), która może być zadowolona (podoba jej się jak to nazwałeś) z treści na poruszonej na wstępie stronie. Tylko tak realnie wskaż mi zastosowanie wymienianych w kółko fraz.

Pomyśl, że ktoś wpisując w wyszukiwarkę zapytanie oczekuje znalezienia czegoś konkretnego, a co otrzymuje ? NIC.

M

Mój wierny adwersarzu :P

odniosłem się do strony z kredytami samochodowymi .....

nie bedę przedłużał dyskusji udowadniając co jest konkretne dla kogo bo zacznie to przypominać próby tłumaczenia czegoś dziecku które po każdej odpowiedzi pyta "dlaczego" ;) (bez urazy)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Google nie jest ani wyznacznikiem etyki, od tego mamy swoje sumienia i dobry smak, ani nie jest wyznacznikiem jakichkolwiek praw. To że takie wyniki pojawiają się na topie w serpach jest tylko problemem google. Być może właściciel seoparty nawet o tym nie wie że google to indeksuje :P

Niech więcej takich kwiatków będzie w wynikach wyszukiwania, to albo pojawi się sensowna konkurencja, albo G zarobi więcej na adwords-ach.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Mój wierny adwersarzu :P

;) Zapewniam, ze odpowiedział bym tutaj każdemu z takim stażem na PIO - nie tylko Tobie. Ostatnio nie z każdym mi się chce dyskutować.

odniosłem się do strony z kredytami samochodowymi .....

tutaj to spoko, ale główny wątek jest o czymś innym.

nie bedę przedłużał dyskusji udowadniając co jest konkretne dla kogo

Naprawdę nigdy niczego nie szukałeś i zamiast spodziewanych wyników (zakładając poprawne zapytanie) nie trafiłeś na shit? Co sobie pomyślałeś ? aha, to fajna strona innym się zawartość spodoba, ale nie dla mnie - szukam dalej i dalej i dalej - o wreszcie są konkrety...

M

Mnie tez bulwersuje ze strony bez tresci sa w top. Przyklad

https://www.google.pl/search?hl=pl&clie...mp;aql=&oq=

Zreszta ten serwis ma kiladziesiat bankowych fraz jest w top.

Czy to jest zgodne z wytycznymi google ? Liczy sie tresc ? Bzdura.

To forum zmienilo oblicze i powinno zmieniæ nazwe na : MASOWE SPAMOWANIE sposobem na biznes

a o czym ty bys chcial tresc ? wydaje mi sie ze jak ktos wpisuje taka fraze w googla to szuka konkretnych rzeczy i w tym przypadku sa tutaj kredyty. Chcialbys artykul niczym z precla o kredytach ? :P Pozatym popatrz sobie w adwordsy, tam tez masz strony bez tresci.

Naprawdę nigdy niczego nie szukałeś i zamiast spodziewanych wyników (zakładając poprawne zapytanie) nie trafiłeś na shit? Co sobie pomyślałeś ? aha, to fajna strona innym się zawartość spodoba, ale nie dla mnie - szukam dalej i dalej i dalej - o wreszcie są konkrety...

M

Wielokrotnie się niemalże wkurw**** do białej gorączki :P szukając czegoś (nawet teraz szukając pewnej rzeczy) ale hmmm mozesz wierzyc lub nie po początkowym wkurzaniu na wyniki zadając bardziej precyzyjne zapytania wkurzałem sie na własna głupotę ;P

zdarza mi się codziennie zabawa w "archeologa" w serpach ale dzieki temu trafiam na ciekawe czasami informacje które się mi przydają ;)

zresztą kiedyś sam się złapałem na tym, że trafiłem na ważną informację dzieki ....... swojej własnej spamiarze z niusami linkujacej do źródeł .

Mam mieć pretensje do innych, że nie potrafią "wyeksponować" swoich treści ?? Samobiczować się z powodu moich "spamiar" ??

Przykładem mojej jednej ze "spamiar" (nieskończonej i niedostępnej na razie dla gugla jest inwestore.pl) .

Na pytanie czy zaśmiecam net odpowiem, że zaśmiecam ale za to płacę (i to niemałe pieniądze) także uważam , że każemu wolno wszystko byleby nie walił kupy na innych ani nie szkodził innym, tego, że kogoś zwalam z pozycji albo ktoś mnie z nich zwala nie uważam za szkodzenie tylko brak umiejętności ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności