Skocz do zawartości

To wygląda jak prośba o banana

Rekomendowane odpowiedzi

a o czym ty bys chcial tresc ? wydaje mi sie ze jak ktos wpisuje taka fraze w googla to szuka konkretnych rzeczy i w tym przypadku sa tutaj kredyty. Chcialbys artykul niczym z precla o kredytach ? :P Pozatym popatrz sobie w adwordsy, tam tez masz strony bez tresci.

a co maja Adwordsy do tego ? o czym ty piszesz...

Wedlug wystycznych google nie wolno indeksowac wlasnych wynikow wyszukiwania, a tutaj nie dosc ze wyniki zaindeksowane i sa wysoko, to dodatkowo nic nie pokazuja.

Odnosnie 'kredyty samochodowe' to wedlug google podstawa do osiagniecia wysokich pozycji w wyszukiwarce sa dobre i ciekawe tresci , a tutaj co ? Nawet nie kilka zdan na krzyz, bo wszystko jest w iframe - z punktu widzenia google ta strona nie ma zadnej tresci.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tosiek, przyzwyczaj się że na tym forum wywlekanie jakichkolwiek technik innych osób będzie miało odezw właśnie w ten sposób. ;-) To tak samo jak byś podał sposób działania jakiegoś SWL czy listę śmieciowych stron z nim.

Swoją drogą, to taka sama metoda jak chmury tagów, search cloudy i inne syfy.

Najlepsze Serwery CS Reksio. Zapraszam

Odnosnie 'kredyty samochodowe' to wedlug google podstawa do osiagniecia wysokich pozycji w wyszukiwarce sa dobre i ciekawe tresci , a tutaj co ? Nawet nie kilka zdan na krzyz, bo wszystko jest w iframe - z punktu widzenia google ta strona nie ma zadnej tresci.

przekornie stwierdzę, że ma treść (wnioski online to treść, poza tym jest to pp) albo mówimy o treści albo mówimy o korzyściach dla muzytkownika , który szukając np. wniosków kredytowych ma możliwość ich wypełnienia online nie ruszając się z domu.

W tym konkretnym przypadku witryna posiada treść ale nieindeksowalną dla google .

Bez urazy ale pierniczysz jak potłuczony w tym konkretnym przypadku

Nie zadałeś sobie nawet trudu klikniecia w jakąkolwiek ofertę kredytu z tamtej strony a są tam takie treści i informacje (jak już sie tego czepiasz) jak, cytuje :

"wymagane dokumenty

kredytowane pojazdy

oprocentowanie

korzyści"

także Twój argument o braku treści IMHO z czapy wzięty.

EOT

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Swoją drogą, to taka sama metoda jak chmury tagów, search cloudy i inne syfy.

Ujął bym z tego chmury tagów - chmury tagów mogą być przydatne o ile są odpowiednio zrobione i wpisy otagowane.

Wedlug wystycznych google nie wolno indeksowac wlasnych wynikow wyszukiwania,

możecie spojrzeć na gimble.pl - nie wiem skąd biorą wyniki wyszukiwania i kolejna farma fraz wyszukiwania:

https://gimble.pl/sitemap,1.html

To jest plaga ostatnio :jezyk1:

Nie jestem pewien, o które kredyty wam chodzi, ale w dwóch pierwszych wynikach jest wszystko OK.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

mi pszczoły wybrzęczały, że jak szukam opinii o kredytach to wpisuje zapytanie "opinie o kredytach +rodzaj kredytu" a gdy szukam wniosku to wpisuje "kredyt + rodzaj - wniosek" albo "wniosek o kredyt + jego rodzaj" :jezyk1: .

PS

nie żebym nie zazdrościł pozycji ale uważam, że treść jest adekwatna do zadanego pytania ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności