Skocz do zawartości

Lekki skrypt sklepu

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli nie potrzebujesz różnego rodzaju statystyk sprzedaży, rozbudowanej administracji sklepem czy innych dodatków. Jeżeli poszukujesz czegoś dla kilku produktów to polecam SimpleCart(js). Demo w mojej stopce.

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem skryptu sklepu takiej jak emesz.eu to jestem właścicielem tego skrypty o mogę sprzedać skrypt - oczywiście z inna - własną grafiką. Cena skryptu 80 zł

Zapraszam do kontaktu.

Trzeba testować nowe strategie marketingowe i implementować się pod polskie realia i branże.

• 2 tygodnie później...

Mnie zainspirowało przy tworzeniu swojego skryptu sklepu strona amerykańskiej firmy Apple (najdynamiczniej rozwijającej się firmy na świecie) Oni nie przywiązują większej uwagi do strony głównej sklepu (chodź też jest super) ale wszystko co najlepsze to strona oferty. Bo to przecież oferta sprzedaje a nie sklep....

Trzeba testować nowe strategie marketingowe i implementować się pod polskie realia i branże.

• 3 tygodnie później...
Jeżeli nie potrzebujesz różnego rodzaju statystyk sprzedaży, rozbudowanej administracji sklepem czy innych dodatków. Jeżeli poszukujesz czegoś dla kilku produktów to polecam SimpleCart(js). Demo w mojej stopce.

Czy znacie może jakiś skromny system do sprzedaży max. kilku produktów, który można łatwo zintegrować z Dotpayem (albo innym pośrednikiem). Znajomy potrzebuje sklepu, ale nie chce mu instalować wielkiego kombajna, bo mu to wszystko po prostu nie potrzebne, ale zależy mu na szybkich płatnościach.

Sklep miałby po prostu mieć od razu listę (ok. 7) produktów na stronie głównej i szybką możliwość ich zamówienie/opłacenia.

Znacie może coś takiego?

Nie, ale z pewnością są ciekawsze. Poza tym Quick.Carta nigdy bym nie porównywał z innym oprogramowaniem sklepu internetowego. Zarówno OpenCart jak i GekoSale są bardziej złożone, ale możesz sobie stworzyć użytkownika/administratora, któremu przypiszesz odpowiednie, interesujące Cię uprawnienia i korzystać z tego, co Cię interesuje.

• 11 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności