Skocz do zawartości

Spadek ilości podstron w G

Ludi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to tylko mnie dotknęło, ale moja strona zaliczyła duży spadek ilości podstron zaindeksowanych w G. Wcześniej miałem ich ok 100tys, aktualnie jest 30 tys.

Jakieś propozycje co można poradzić?

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Nie chodzi mi o pozycję mojej witryny w wyszukiwarce, ale o spadek ilości zaindeksowanych podstron.

Linkowanie trwa cały czas tak czy tak.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

jeżeli "leci" długi ogon oznacza to, że do podtron usuniętych przez G nie prowadzą żadne linki lub/oraz G uznało, że te podstrony sa tak bezwartościowe, że ich nie wyswietla/usuwa z wyników.

mam wiele stron, ktore powinny mieć po 300 i więcej tysięcy a jest ledwo 3-10 tysiecy...

Nowy algo Gugla własnie tak działa :(

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 4 tygodnie później...

Piszę z lekkim opóźnieniem ale sprawa ma się tak:

Po dużym spadku ilości podstron był kolejny wzrost i ponownie spadek.

Prowadzę portal, w którym strony są aktywne tylko 7 dni (niektóre). Jak przyzwyczaić w takim razie szanowne G. do takiego zachowania?

Jak najlepiej w takiej kwestii działać?

• 2 tygodnie później...

Dobre linkowanie wewnętrzne i wyindeksowanie mniej wartościowych podstron. Może dla Ciebie te strony są istotne, ale Google nie zawsze może tak uważać. Linki wewnętrzne powinny pomóc w tej sprawie.

Początki są zawsze trudne...może je osłodzić tylko konstruktywna krytyka

Pozycjonowanie Szczecin | Linki sponsorowane Szczecin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności