Skocz do zawartości

Photoshop Elements

scorpi

Rekomendowane odpowiedzi

Ma mniej fukncji, nie ma CMYK, z tego co pamiętam nie ma opcji pen (dla mnie ważne), uboższe adjustments, nie ma pisania po ścieżkach (ale tego nie ma też w ps7). Nie ma opcji healing brush i patch. Więcej nie pamiętam.

Jeśli nie jesteś wymagający, Elements jest w porządku.

Dla mnie np Photoshop bez pen'a to jak sernik bez rodzynek (ale mam ochote na sernik).

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

no właśnie, cena jest najwiekszym plusem

nowy Elements kosztuje ok 300zl, a Photoshop ok 4000zł, roznica ogromna

a na prosta obrobke grafiki na potrzeby www spokojnie Elements wystarczy

a mam jeszcze takie pytanie, czy np. jak Photoshop Elements jest dolaczony gratis do saknera mozna go uzywac w dzialalnosci komercyjnej? czy tam sa jakies zastrzezenia w licencji?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

• 3 tygodnie później...

Czy nadaje się tylko na obróbkę grafiki czy także na stworzenie całego layoutu? Chodzi m.in. o opcje: gradient, stroke, bevel, maski, operacje na warstwach itp.? W opisie wyczytałam, że właśnie praca na warstwach jest mniej wygodna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności