Skocz do zawartości

Google +1

yurus1

Rekomendowane odpowiedzi

Wiadomo coś o dacie wprowadzenia tego +1 przy wynikach wyszukiwania?

Przy wynikach już jest, oczywiście w angielskiej wersji wyszukiwarki.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Hmm dziwna sprawa, zmieniam wyszukiwanie na wersję angielską (.com) i nie widzę tego buttona nigdzie, przy żadnej pozycji, no chyba, że nie natrafiłem na taki wynik w wyszukiwaniach. U mnie na stronie też osadziłem skrypt, jak jestem zalogowany to button pięknie świeci na niebiesko. Racja wyniki zliczane są z dużym opóźnieniem.

Myślę ,że teraz warto zadbać o kontakty w gmailu ,picasie i innym serwisom googla .

Ja sobie zainstalowałem ten przycisk w pasku wibiya i mam już kilkanaście takich kliknięć ale mam zamiar przeprowadzić taką kampanię . Nie sądze jednak aby takie polecenia miały wpływ na wyniki wyszukiwania ,bo jeśli tak to zmiotę konkurencję ,która nadal jest jeszcze w web 1.0 .

To byłby też cios dla wielu wartościowych i starych domen . Trudno przewidzieć jak zmieni się rzeczywistość ale nie wróżę nic dobrego :D

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Nie sądze jednak aby takie polecenia miały wpływ na wyniki wyszukiwania ,bo jeśli tak to zmiotę konkurencję ,która nadal jest jeszcze w web 1.0 .

To byłby też cios dla wielu wartościowych i starych domen . Trudno przewidzieć jak zmieni się rzeczywistość ale nie wróżę nic dobrego :D

Oni od dawna próbują coś robić w kierunku oceniania stron w wynikach, ale jakby to miało jakiś zauważalny wpływ na wyniki to było by to delikatnie mówiąc trochę nierozsądne ze strony Google. Mimo wszystko wartościowe linki znacznie trudniej zdobyć niż tego typu kliknięcią, byłby to ukłon w stronę spamerów i automatów, bo zaraz powstaną softy do tego, a taki przycisk to nie jest facebook, który pewnie był pierwowzorem tego pomysłu, zwykli userzy nie będą raczje tego klikać, tylko ludzie z branży seo.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

ja tez mam ja tez :) na zgred.pl i seo.zgred.pl :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności