Skocz do zawartości

Google +1

yurus1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
To może w ramach testu poklikacie w +1 na moim blogu?

Zobaczymy czy to coś daje. Mam już 9 lajków - https://blog.shpyo.net/

zainstaluj sobie pasek wibiya ,tam masz przycisk i ten google +1 i ten follow od twittera . tak zdobędziesz o wiele więcej lajków ;) a ja przygotowuje się do kampanii dzięki ,której zdobędę setki takich "lajków" od "znajomych".Jeśli przez to wbiłoby się na pierwsze miejsce to już widzę takie kampanie od znanych serwisów ,które w jakiś sposób "zmuszałyby" do tego typu działań Ja mam całkiem sporo pomysłów . Może i Wy macie ,co powiecie na wspólne opracowanie jakichś planów ? Chyba słowa kluczowe nie będą dla Nas konkurencyjne .

Czegoś nie kumam, u mnie w wynikach nie widzę tego, wrzucam screen

qpfb68.gif

Jesteś zalogowany ? Bo musisz To będzie widoczne dla Twoich "przyjaciół" Ale tylko zalogowani a szkoda ..

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Tak, zrzut robiłem gdy byłem zalogowany. Teraz sprawdzam na swojej domenie i z tego konta co jestem zalogowany miałem +1 i także lipa. Może to być zależne od przeglądarki?

Ja czasem niby jestem zalogowany a pokazuje mi dziwne rzeczy . Np. gdy jestem zalogowany , czasem nie działaja mi gwiazdki ,czy ta informacja o udostępnieniu (twitter,facebook itp.) Także wyłącz przeglądarkę ,oczyść ciasteczka ccleanerem i zaloguj się znów ;)

@fortunately wydaje mi się ,że on jest na google.com a poza tym na google.pl to nie działa

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

Ja czasem niby jestem zalogowany a pokazuje mi dziwne rzeczy . Np. gdy jestem zalogowany , czasem nie działaja mi gwiazdki ,czy ta informacja o udostępnieniu (twitter,facebook itp.) Także wyłącz przeglądarkę ,oczyść ciasteczka ccleanerem i zaloguj się znów ;)

Ok, wyrzucę wszystko, mam ccleanera więc nie ma problemu ;) Ogólnie to pracuję na Operze, może ktoś z Was jeśli ma zainstalowaną, mógłby sprawdzić czy to działa na niej? Dzięki ;)

U mnie na operze google+1 nie działa a ściągnąłem najnowszą ...

Wgrałem to do Siebie ale tylko na strone główną CZY JEST SENS UMIESZCZAĆ TO NA STRONIE GŁÓWNEJ FORUM ? Nie wiem po co mi to na wszystkich podstronach.. chociaż w sumie to nie bardzo wiem co to ma na celu ale jak cos nowego to ja zawsze chętnie..

Jak jakies efekty bedą bede pisał : )

Tak sobie myślę, że przez ten przycisk, może nie tyle same pozycje się zmienią, no bo w sumie jak, przecież linków z konkretnym anchorem się tym sposobem nie zdobędzie (przynajmniej w dosłownym znaczeniu), ale możliwe, że będzie to miało związek np. z częstszymi wizytami googlebota, a co za tym idzie lepszą indeksacją

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności