Skocz do zawartości

Automat do dodawania wpisów na własnych blogach.

ricohx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Posiadam dość sporą ilość blogów opartych na wordpressie i przerasta mnie ręczne dodawanie wpisów do nich. Dużo szukałem, ale nie moglem znaleźć programu, który odpowiadałby mi dostatecznie, a mianowicie potrzebowałbym softa, który będzie potrafił logować się na moich blogach i automatycznie dodawać do nich wpisy, ważne jest też aby miał wbudowaną mieszarkę tekstu i bogaty słownik synonimów żeby każdy tekst był w miarę unikalny. Czy wiecie czy coś takiego istnieje? Oczywiście może to być płatne :P

"jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym."

Wada Publikera jest to, ze wpis musi zaweirac co najmniej 3 tagi i przynajmniej 1 link, inaczej nie da sie go wyslac, wiec jezeli chcialbys postowac bez linkow to nie da rady.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

czyli Publiker będzie potrafił zalogować się na moje blogi automatycznie, tak?

chodzi mi głównie o to aby mieć program, który pozwoli mi stworzyć listę moich blogów wraz z nazwą użytkownika i hasłem oraz dodaniem artykułu, który on sobie sam przemiesza i zmieni, ale w sposób inteligentny i pododaje do tych wszystkich blogów. Publiker to potrafi :P

Jest jeszcze inna opcja.

Jak masz własne blogi, możesz zrobić tak, że: instalujesz wtyczke do pobierania treści z rss'a. Tworzysz sobie kilka kanałów rss np. 10 - każdy o innej kategorii. Podpinasz te rssy na swoim blogu. Ustawiasz crona np. aby raz dziennie sie zaktualizowała treść w rss(na różnych blogach o różnej porze). Tworzysz kanały rss u sobie na hostingu.

Wystarczy że dorzucisz artykuł do rssa i każdy wordpres sam go zassie :P

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

tyle to wiem, ale równie dobrze mogę wykopać łopatą drugą Wisłę :P

więc jeszcze raz zapytam czy wiecie czy istnieje program, który potrafi dodawać art do blogów mieszając i synonimizując tekst w sposób inteligentny? ;)

I nie chodzi mi o softy Publiker, OminiAdd, Adder, SEO Bohater, Don Precel itp., bo to nie jest to czego potrzebuje... :jezyk1:

ricohx - co do Twojego wczesniejszego pytania - tak Publiker to potrafi. Podobnie zreszta jak OmniAdd. O innych nie pisze, bo ich nie mam.

Niestety nie ma zadnej innej dodawarki poza tymi wymienionymi przez Ciebie, ktore by umozliwialy takie dzialanie.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Witam,

Posiadam dość sporą ilość blogów opartych na wordpressie i przerasta mnie ręczne dodawanie wpisów do nich. Dużo szukałem, ale nie moglem znaleźć programu, który odpowiadałby mi dostatecznie, a mianowicie potrzebowałbym softa, który będzie potrafił logować się na moich blogach i automatycznie dodawać do nich wpisy, ważne jest też aby miał wbudowaną mieszarkę tekstu i bogaty słownik synonimów żeby każdy tekst był w miarę unikalny. Czy wiecie czy coś takiego istnieje? Oczywiście może to być płatne ;)

mozesz zobaczyc managewp.com ale tam nie ma opcji synonimow, jest za to hurtowa obsluga blogow:update,wgrywanie wtyczek,templatek,umieszczanie linkow itp. jedyny minus :wkrotce ma byc platny

ostatnio gdzies na forum pojawil sie podobny temat

pzdr

Jesli znasz chociaz troszke php to zawsze mozesz napisac wlasny skrypt. Wykorzystaj do tego protokol XML-RPC

Tutaj https://eriz.pcinside.pl/weblog/zdalne-publ...-w-php-204.html masz w zasadzie najtrudniejsza rzecz opisana krok po kroku. Wystarczy ze dopiszesz do tego jakis fajny interfejs, dodasz troche bajerow (m.in synonimizowanie) i masz prosty skrypt do wlasnego uzytku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności