Skocz do zawartości

zaplecze dla początkującego

lonerpl

Rekomendowane odpowiedzi

No właśnie ...

Pewnie dysponują ...

Ja postawiłem teraz na blogi. Jest ich kilka i staram się co parę dni coś tam ciekawego wrzucać. Widać efekty ;)

I sądzę, że jest to bardzo przyzwoity (mam tu na myśli użytkowników i Google'a) sposób na popularyzowanie witryny.

Zastanawiam się jednak co dalej ...

Linków powinno przybywać nie liniowo a podobno geometrycznie. Nie jestem przecież w stanie pisać za jakiś czas 10, potem 20, 40 blogów i tak dalej :)

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Jesteś. Nikt Ci nie karze aktualizować codziennie. Wystarczy raz na miesiąc. W takim wypadku możesz mieć 100+ blogów. Przy pisaniu 5 artów dziennie bez problemów to ogarniesz. Na początku jednak blog musi mieć te 15 artów na start. Ja ustawiam w takim wypadku publikację z datą do przodu. Wtedy blog sam się aktualizuje i po jakimś czasie dodaję do niego nowe wpisy. Pisanie to mordęga więc lepiej zlecić to komuś innemu.

seowyszbanner.gif

Aktualizacja to niekoniecznie mordęga, kupisz 100, 500, 1000 artów, ceny czasem są śmieszne więc warto to wykorzystać.

Ustawisz dodawanie na datę i masz 3 ms spokoju.

Są także automaty, kwestia co chcesz mieć na tych blogach, mega wypasione arty czy jakieś zwykłe czy nawet preclowe - wrzucisz w omniadda do wpprv i lecisz co parę dni/tygodni teksty.

Ustawisz dodawanie na datę i masz 3 ms spokoju.

Dokładnie a blog rośnie ładnie w siłe :) jeszcze przyzwoite linkowanie jakieś i z czasem powstaje fajne zaplecze. Nie koniecznie trzeba ładować we własne serwery i domeny. Można to zrobić na darmowych hostingach, platformach blogowych ;)

Kto pyta, nie błądzi  :nauka:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności