Skocz do zawartości

Koniec niskich cen domen w OVH?

Lesiu

Rekomendowane odpowiedzi

jaki darmowy hosting? w ovh? a po co mi to jak mam swój?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
w dropped dodaj sobie klienta z danymi prywatnymi i oznacz jako PRIV i nie będa widoczne smile.gif

Czy ktoś mi powie gdzie z poziomu panelu można to zrobić ? Ja coś nie widzę takiej opcji :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Podpisuję się pod prośbą kolegi, bo też nie wiem jak to zrobić, gdyż takich opcji nie widzę.

Pisałem dziś OVH czy mogą zaoferować mi jakaś zniżkę na przedłużenie domen w związku z podwyżką ceny i dużą ilością posiadanych przeze mnie domen. Odpisano mi, że nie są w stanie zaproponować zniżki. Czyli lecimy do dropped

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności