Skocz do zawartości

Blokowanie, usuwanie keywords

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Mam forum postawione na Joomla i Kunena. I mam problem... Gdy patrzę w SeoQuake Density, widzę wielokrotnie powtarzające się keyword - nawet po 20 razy! To na pewno nie jest dobre, prawda? I teraz mam pytanie... Wiadomo, Kunena generuje słowa kluczowe i dla przykłady wyraz:

(liczba) Tematów

potrafi się wiele razy powtarzać. Co zrobić by ten wyraz nie traktował jako słowo kluczowe? Jest jakaś komenda czy coś? Będę wdzięczny za pomoc! Pozdrawiam

chcesz wywalić to z listy w SQ bo Ci przeszkadza w czytelności czy w ogóle ze strony?

Chciałbym by tego robot nie brał pod uwagę. Jest taka możliwość? W zasadzie mogę te wyrazy zastąpić obrazkami. Ale myślałem, czy jest może jakiś tag, który blokuje robota na danym wyrazie i ten nie liczy go do keywords? Czy może jakiś kod PHP? Bo jak zrobić Black List? To jest w tym celu? DZIĘKI!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności