Skocz do zawartości

dobry serwer w usa

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

za niedlugo bede mial pelna liste (ok 5) sprawdzonych i fatalnych - ogolnie w usa to co oferuja w cenie niezej niz 10 $ miesiecznie nie warto brac, raz np. za 3.99$ miesiecznie mialem od klienta serwer zeby mu zamiescic zwykly Cncat - serwer mial wogole 2 gb pojemnosci, gigantyczny transfer ale za to... brak bazy danych i php w jakiejs pierwszej wersji z przed lat ze nie bylo szans cncat postawic ani nawet formularza kontaktowego :rotfl:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 6 miesięcy temu...

Ja korzystam z dreamhost od pół roku i musze powiedzieć że jestem zadowolony (zwłaszcza dlatego, że obsługuje ruby on rail) ma jednak wadę - pada przynajmniej kilka razy w miesiącu. Co prawda dość szybko go naprawiają ( średnio przerwy trwają nie więcej, jak zauważyłem niż godzinę) ale jednak. pozdrawiam

A ja polecę swój hosting www.jodohost.com

Tyle że nie ma cPanelu a jest H_Sphere, moim zdaniem dużo sensowniejszy.

Siedzę u nich od roku i jestem b.zadowolony. Praktycznie nie pada, a jak ma paść na np. 15 minut, to wybierają najkorzystniejszy czas i 2 dni wcześnie powiadamiają, że coś tam będą udoskonalać.

Support rewelacyjny. Tickety, maile (max 60min. na odpowiedź) i chat na którym zawsze ktoś jest. (wszystko sam sprawdzałem wiele razy). Opinie też mają bardzo dobre.

Obie strony w stopce leżą u nich. Wszystkie inne swoje strony też tam już dawno przeniosłem.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

uups sorki

ja chyba spróbuje z nimi

https://www.dreamhost.com

do tego mają kupony na 80$ i nawet 97$

nie wiem jak im się to opłaca

a w jaki sposob skorzystać z tych kuponów?

najpierw zakładaz konto w programie parterskim i potem polecasz sam siebie?

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Jej, szukasz dobrego serwera, jak sie domyslam dedykowanego, a chcesz za niego placic kilka dolcow na miesiac ?

Okresl ktowe jaka mozesz miesiecznie bulic to dostaniesz konkretniejsze odpowiedzi. Ja place w zlotowkach ok 2 tys na miesiac i nie mam zadnych problemow :)

Ja tez dam cos od Siebie..

Ja osobisice uzywam i365.pl ...zaraz pewnie wielu buchnie smiechem przeciez to poslki hosting. OWSZEM POLSKA firma ale serwery trzyma w USA czyli IP USA. I i365.pl ma najszybszy support jaki spotkalem....i serwery bardzo stabilne...Noi place w zlotowkach i dosc tanio za super serwerki :D

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności