Skocz do zawartości

Podlinkowanie zaplecza

Rekomendowane odpowiedzi

Czy opłaca się na stronach zapleczowych stworzyć dodatkowo subdomeny i na nich linkować do moich innych zaplecz głównych?

Bo jeśli zaplecza linkują między sobą to podobno nie jest dobrze, a chciałbym wykorzystać subdomeny, aby to wszystko lepiej polinkować.

Najlepsze tanie noclegi nad morzem.

Bo jeśli zaplecza linkują między sobą to podobno nie jest dobrze

To największy bełkot, jaki kiedykolwiek widziałem :)

Warto, aby zaplecze były linkowane między sobą, np. metodą link wheel, a co to za metoda to już poczytaj na seoblogach :)

Ostatnio ludzie lecą z indexu przez linkowanie wheel. Wadą tej metody jest to że jak leci z indexu jedna strona to odbija się to na wszystkich. Moim zdaniem bezpieczniejsza jest piramidka.

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Ja osobiście nie rozumiem tworzenia na siłę zaplecza. Jeśli chcesz to stwórz stronę z prawdziwego zdarzenia, staraj się aby domeny były unikalne, strona była prowadzona, bo jak umrze to robisz śmietnik w necie, a przecież nie tego chcemy, wciskanie zaplecz na subdomeny to dla mnie największa porażka. Osobiście uważam zaplecza za rzecz dobrą o ile nie przekracza się pewnych zasad, samej etyki pozycjonerskiej czy chociażby netykiety.

Ja osobiście nie rozumiem tworzenia na siłę zaplecza. Jeśli chcesz to stwórz stronę z prawdziwego zdarzenia, staraj się aby domeny były unikalne, strona była prowadzona, bo jak umrze to robisz śmietnik w necie, a przecież nie tego chcemy, wciskanie zaplecz na subdomeny to dla mnie największa porażka. Osobiście uważam zaplecza za rzecz dobrą o ile nie przekracza się pewnych zasad, samej etyki pozycjonerskiej czy chociażby netykiety.

Co za głupoty ! :)

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności