Skocz do zawartości

Które narzędzie kupić do linkowania zaplecza?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam narzędzia - jednego a dobrego, które będę mógł używać przez dłuższy czas, będzie proste w obsłusze i instalacja i a do tego będę mógł je zainsalowac na zwykłym hostingu, bo z vpsem sobie sam nie poradzę. Narzędzie chce wykorzystać do linkowania stron pod swl, stron zapleczowych i strony docelowej. Cena - bez przesady. Ogólnie, najlepiej żeby wszystko działało automatycznie a moja rola sprawdzała się do dodania nowych opisów/artykułów z synonimami. Z tego co mi wiadomo mam do wyboru:

Publiker

OmniADD

esCat MAX

Publiker - cena 463,71 zł brutto, trochę drogo jak na podlinkowywanie zaplecza śmieciami, ale generalnie podobno jest to bardzo dobre narzędzie tyle że obciąża serwer, więc z hostingiem może być problem no i jest wolne z tego co czytałem;

OmniADD - cena dawniej po 350 zł teraz widziałem za 650 zł co wydaje mi się duuuużą przesadą (ąż mi kopara opadła) jak za narzędzie tego typu, chcę podlinkować przeciez jakieś stronki gorszej jakości a linkuje ze śmieciowych katalogów

esCat MAX - cena jeszcze mi odpowiada, tyle mógłbym zapłacić za narzędzie tego typu. Tylko, że to narzędzie jest pozbawione wielu funkcji, które posiadają pubiker i omniADD, tyle że narzędzie to pozowli dodać wpisy do chyba tych samych zaindeksowanych katalogów bądź w zbliżonej ilości.

Dlatego prośba o poradę, które z tych narzędzi wybrać i czy może jest jeszcze coś do wyboru. Odnoszę wrażenie, że każde narzędzie z czasem traci na swojej mocy, bo katalogi stają się zbanowe itp. Dlatego szukam jednego narzędzia na dłużej.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Odnoszę wrażenie, że każde narzędzie z czasem traci na swojej mocy, bo katalogi stają się zbanowe itp. Dlatego szukam jednego narzędzia na dłużej.

Narzędzie nie traci, a baza owszem. Z tych co wymieniłeś ja polecam OmniADD

p.s ogólnie linkowanie dobrego zaplecza niczym się nie rożni od linkowania strony docelowej jeżeli chodzi o bazę publiczna, zróżnicowanie sposobów zdobywania linków to podstawa wiec jak myślisz ze puścisz blasta z Omni czy publikera to załatwisz sprawę to się mylisz i to mocno, Zaplecze musi być zazwyczaj top 100-50 a te lepsze jeszcze wyżej, jak chcesz wypchać ich tam tylko zbanowanymi śmieciami na sub-domenie sub-domeny domeny regionalnej to powodzenia.

Tak masz rację MaxPan - baza traci, źle się wyraziłem.

A-poster jest po rosyjsku, więc moge mieć mega problemy z instalacją działaniem superotem itp.

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Z tym językiem też mam problem choć mniejszy ale nie wiem na ile to narzędzie jest intuicyjen i łatwe w obsłudze?

A to będzie zgodne z licencją, bo publikera nie można odsprzedać? To może sprzedaż mi licencją na Twoją dodawarkę jak ma być taka dobra?

Zastanawiam się nad OmniADD z jego ceną chyba przesadziłem, dziś widziałem za 450 brutto czyli prawie tyle co publiker

Będzie zgodne z licencją - jeszcze przed zakupem omniadd upewniałem się czy będę mógł go odsprzedać i Kojotek twierdził że oczywiście jest to możliwe. Moja dodawarka raczej nie ujrzy światła dziennego, więc sprzedaż licencji nie będzie możliwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności