Skocz do zawartości

Które narzędzie kupić do linkowania zaplecza?

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

skutecznosz dodawarki omni jest blizka 100%( nie laliczac ostanie wersji bo coś tam nie gra narazie), wiec tobie chodzi o skuteczność bazy chyba.Mam jedna kopie omni a na dedykowanym, IP i skuteczność jest taka jak kojot podawał na zrzutach ekranowych ostatnich ok 97-99 %, inna kopie mam zwykłym szared bez proxy mam 69.4%, z proxy powyżej 85%.

Moja dodawarka raczej nie ujrzy światła dziennego

ale na razie nikt nie chce ja kopić wiec spokojnie, korzystaj sobie na zdrowie ;)

p.s aniec2 ma racja, V5 będzie myślę dużym zaskoczeniem, warto zaczekać

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ale cena pewnie wzrośnie? A to nie jest tak, że jak teraz kupię będę mógł za darmo zaktualizować do wersji 5 albo za niewielką dopłatą?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

A kiedy to może nastąpić mniej więcej?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

A kiedy jest ta konferencja w Poznaniu?

NO teraz widzę, bo było AZ i Prolink. Tyle to spokojnie mogę zaczekać, poczytam sobie i przemyślę zakup, na razie i tak się waham między omniadd a escat max, publikera raczej sobie daruję

Nie jestem profesjonalnym pozycjonerem jak Wy to się nie dziwcie, że nie wiem o jakiejś konferencji a na baner nie zwracam uwagi - dopiero jak kilka razy odświeżyłem stronę pojawił się właściwy baner, który pierwszy raz widziałem. Dziękuję za cierpliwość i poświęcony czas ;)

A to nie jest tak, że jak teraz kupię będę mógł za darmo zaktualizować do wersji 5 albo za niewielką dopłatą?

Nie kupuj wersji 4.

Ja kupiłem w połowie kwietnia i teraz się okazuje, że przestaje być wspierana.

Tak jakbym triala kupił.

Jak chcesz omni to poczekaj na v5, a kiedy to będzie to się raczej wiarygodnie nie dowiesz, bo już była zapowiadana na jakiś tam poniedziałek.

M

Ps. A tak w ogóle to jak masz mało stron to nie warto kupować takich dodawarek.

Musisz się liczyć ze stałymi kosztami w postaci serwera plus zakup dobrej bazy (bo to co jest w standardzie raczej żalowe jest).

Za te same pieniądze cyklicznie zlecasz dodawanie do katalogów i precli. Efekt będzie lepszy a pewnie i taniej.

Plus czasami jakiś dobry blast ;)

Ważne tylko aby dobrego katalogera znaleźć.

Jak przygotujesz teksty to mogę Ci za darmo stronę przez Publikera przepuścić (ze standardową bazą, bo iinej tu nie mam i nie potrzebuję).

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jak chcesz omni to poczekaj na v5, a kiedy to będzie to się raczej wiarygodnie nie dowiesz, bo już była zapowiadana na jakiś tam poniedziałek.

Tylko pojawia się zasadnicze pytanie co jak wyjdą wersje v6, v7 ? Każda kolejna pozostanie bez wsparcia ? Jeżeli tak, to moim zdaniem taka postać rzeczy jest nie na miejscu.

Kupiłem Scrapeboxa mając tylko dwie strony. Nie wspominając od innych narzędziach. Wszystko zależy od tego kto na ile ceni swój czas. Bo wolę wydać 57$ na SB, teraz np. na dodawarkę do SEOKatalogów żeby mieć jak najwięcej czasu dla siebie. Oczywiście nie opłacało mi się na początku, ale z czasem koszta poniesione na narzedzia się zwróciły, nawet z domieszką. Ale z kolei tutaj pojawia się kolejne pytanie: Czy będę miał więcej stron ? Czy potrafię przy użyciu kupionych narzędzi zacząć zarabiać ? itp.

Ja np. nie mam teraz firmy, ale kupuję narzędzia, domeny z PR, które pomagają mi w pozycjonowaniu. A jak otworzę firmę, to kupię drugą porcję tych samych narzędzi. Powiem wam tak. Pracowałem na budowie, rozdawałem ulotki aby zacząć przygodę z SEO. To taki lekki offtopic dla motywacji. Tymczasem odłączam się od komputera.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Musisz się liczyć ze stałymi kosztami w postaci serwera plus zakup dobrej bazy (bo to co jest w standardzie raczej żalowe jest).

No nie mam za duży tych stonek raptem kilkanaście pod SWL które chcę podlinkować i jakieś tam zapleczówki, które chcę stworzyć bo mam już domeny a szkoda by leżały bez użycia. Tyle, że narzędzie mi się przyda w przyszłości. Także jeśli nie będę szaleć, myślę że hostingu drogiego nie muszę mieć a bazę najwyżej raz na jakiś czas kupię sobie albo może samemu uda mi się coś zbudować, choć to raczej czasochłonne jest.

Kilkanaście stron to Panie Kolego z "ręcznika" się linkuje, a nie programami za set złotych. Dobrze, że Ci nie polecili zakup Xrumera ;) .

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności