Skocz do zawartości

kto to wyjaśni??

alinka

Rekomendowane odpowiedzi

kto to wyjaśni??nie znalazlam podobnego tematu na forum chyba ze zle szukalam

https://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...ogle&lr=lang_pl

pozycja 1

1 podstrona o skomplikowanym adresie

2 brak w adresie strony słowa „zakupy”[jest w title ale na dalszym miejscu]

3 tylko 9 wyników wyszukiwania w tym 6 podobnych

4 ramki

5 pr 0

6 2 wykryte linki

7 strona o małej objetosci

8 od kilku miesiecy nieaktualizowana

9 tresc beznadziejna katalog liczy 16 wpisow

10 strony nie ma w katalogu google

Ogólnie wszystko na bakier z zaleceniami specjalistow z tego forum i nie tylko z tego

Tezy

1 google faworyzuje długo istniejace strony z „waznych” serwisow nie wprowadzajace zmian w opisach

2 sposób na google – jaki ?

3 wyniki google sa często bardzo przypadkowe i omylne

4 ???????????

slyszalam kiedys taka opinie cytuje z pamieci

„im mniej się robi aby podwyzszyc pozycje w google tym lepiej”

czy to poparcie tego???

Nie już przeglądam stronę

Sprawa prosta 74492 linków to jest potęga.

A kategoria bardzo obstawiona

Nasze forum miało racje linki i linki i linki :D

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Nie już przeglądam stronę  

Sprawa prosta  74492 linków to jest potęga.

Kill, coś Ci za duż wyszło tych linków? ja widze 16.000. Jak to sprawdziłeś że aż 74tys???

J.

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

Do domeny głownej !!! w takich wypadkach to wystarczy

to wogóle jest kategoria potwór ja bym 74000 linków zdobywał ze 3 lata :neutral:

Pozdrawiam

Jak byś chciała Alinko wypozycjonowac zakupy na 1 miejsce to trzeba się przygotować na 3000,00$ na koszty linków :D

Ale słowo same zakupy nie wydaje się zbyt dopasowane do pozycjonowania

"zakupy bielizny" :) albo "zakupy broni" to już konkretne keywordsy :)

Pozdrawiam

Ps jestem na forum tylko niewidzialny 8) :) Pozdrawiamx2

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Do domeny głownej !!! w takich wypadkach to wystarczy

to wogóle jest kategoria potwór ja bym 74000 linków zdobywał ze 3 lata  :neutral:  

link:www.pkt.pl do domeny głownej 16000. :-) pokaż gdzie widzisz te 74 tys. 8)

Ciupagi z Helu na export

"Jak żech cyckoł (ssał) ta kartka, toch myśloł, że to jest kotlet. Trocha było ciężko, bo był niedosolony" PAP

The domain optymalizacja.com is not a allowed to use this program.

Please click here for the Link Popularity 2.1 script.

a to co? 8)

Ciupagi z Helu na export

The domain optymalizacja.com is not a allowed to use this program.

Please click here for the Link Popularity 2.1 script.

a to co?

Link byl do wynikow, a nie do strony gdzie sie wpisuje url.

Widexl udostepnia swoje skrypty, ale nie widzi u siebie domeny optymalizacja.com jak jednej z tych ktorym udostepnia, wiec pokazuje taki blad.

Link byl do wynikow, a nie do strony gdzie sie wpisuje url.

Widexl udostepnia swoje skrypty, ale nie widzi u siebie domeny optymalizacja.com jak jednej z tych ktorym udostepnia, wiec pokazuje taki blad.

ok. jaasne 8)

Ciupagi z Helu na export

74492

tyle to jest tu

https://www.widexl.com/cgi-bin/remotely/pop/popular.pl

ale idac ta droga to w netsprint jeszcze

78 tysiecy

ale w google tylko 491

czyli ma to znaczyc ze google opiera sie na wynikach z innych wyszukiwarek?

Google opiera się na wszystkich linkach które znajdzie

Pozdrawiam

Nie do końca bo w title jest u nich zakupy róznią się jeszczcze struktury 3 poniższych podstron

Wynik na 1 pozycji jest wynikową kilku elementów opisywanych na forum +tym że google sobie tak to zestawiło

Np zakupy moga być wcześniejsze,ulubione ramki.

Na takich poziomach linków diabeł tkwi w szczegółach.

Należałoby poczekać z miesiac i poobserwować wyniki

Aczkolwiek znam takie przypadki u siebie

Jak znajde chwile w niedziele porównam wiele zmiennych

Pozdrawiam stary pozycjonerze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności