Skocz do zawartości

Proste katalogowanie

Clark

Rekomendowane odpowiedzi

Wracając jeszcze raz do banów, to nieświadomie zakupiłem dwie domeny zbanowane tj. www.artykuły.waw.pl oraz www.artykuły.pisz.pl Zgłosiłem je na nowo, zobaczymy co będzie dalej.

S3ntin3l, linkowanie starałem się maksymalnie uprościć tak, aby niepotrzebnie powielać tytuły urli. Jak na razie wpisy dobrze się indeksują.

W między czasie poprawiłem system maili powiadamiający o dodaniu wpisu lub ewentualnym braku jego akceptacji. Także podawajcie prawdziwe maile, jeśli chcecie być informowani o losach waszych wpisów.

A oto kolejna garść nowych katalogów:

Po akceptacji wpisu w mailu zostaną przesłane kolejne linki do pozostałych katalogów.

@Clark

Da się zrobić tak, że w url-ach będą same tytuły w dodatku niepowielone (na przykładnie: www.strona.pl/nazwa-strony/ , www.strona.pl/nazwa-strony-2/ itp. ) - fajniej tak wygląda, niż z samymi ID-ami.

@Pimpek

PR: -1 pokazuje się bodajże dla domen niezaindeksowanych (akurat artykuły.waw.pl nie ma w indeksie Google)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności