Skocz do zawartości

Co z Dotpay ?

holee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam;

Zaobserwowaliście dziś jakieś problemu z płatnościami Dotpay ? Nie mogę wejść na stronę, a ludzie się skarżą, że nie otrzymują smsów zwrotnych. Ma ktoś podobnie ?

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Witam;

Zaobserwowaliście dziś jakieś problemu z płatnościami Dotpay ? Nie mogę wejść na stronę, a ludzie się skarżą, że nie otrzymują smsów zwrotnych. Ma ktoś podobnie ?

Pozdrawiam

Płaciłem prze Dotpay - było OK.

Strona u mnie działa.

Kapania Adwords -  https://kcmobile.pl tel. 604 939 140, e-mail: biuro@kcmobile.pl

Na pewno coś u nich. Najpierw nie działała strona, potem nie można było się logować, a teraz nie ma dostępu do listy transakcji, wypłat itd.

Eeeeh znowu - coś im się ta infrastruktura rozpada...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam;

Pozdrawiam

to fakt, ale polecam zaplac.to

W wolnej chwili lubię grać z kumplami od 4 lat w Metin2 wojownikiem mentalem,

Pogrywam także na serwer metin2 który pozwala się odstresować od ciężkiej pracy.

Czasami coś oglądam, uzywająć programu p2p, eMule taki osiołek :) tylko wymaga listy server.met

to fakt, ale polecam zaplac.to

Z ciekawości zaglądnąłem do oferty zaplac.to - czy oferowane przez nich "Prowizje dla partnerów wynoszą od 50% wartości netto sms" są bez żadnego haczyka, tzn. za sms'a za 4 zł netto partner (osoba fizyczna) otrzymuje rzeczywiście realne 2zł (od którego wiadomo, że musi odprowadzić podatek)?

Ostatni mój przelew szedł prawie 2 tygodnie.

Obsługa odpisuje na maile wg własnego widzimisię. Raz dostajesz odpowiedź w ciągu godziny a innym razem w ogóle.

Przedwczoraj mieli sporą awarię. Ludzie płacili ale nie dostawali kodów a później przez pół dnia nie dało się zalogować do panelu. Póki co brak reakcji na reklamację. Od jakiegoś miesiąca brak też możliwości płatności kartami kredytowymi. Również zaczynam się rozglądać nad zmianą operatora płatności.

przelewy24.pl wygląda na najlepszą alternatywę - prowizje sms 50/50, przelewy 2,8%, jest opcja podpięcia paypala. Niech tylko ktoś da znać czy można u nich stworzyć usługę płatności SMS/przelew za pomocą kodów jednorazowych czy tylko automat.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności