Skocz do zawartości

[pomysł] Google +1

AIpha

Google+1  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy google+1 ma wpływ na wyniki wyszukiwania ?

• Nie
      56
    • Tak
      53

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witam :-)

Chciałbym zaproponować również moją stronę:

https://szkoleniasprzedazowe.org/

Cały dzień siedzę przed kompem i oglądam walki w kisielu na youtube, a jak mi się znudzi to siadam przed TV i tam analizuję wystąpienia publiczne prezydenta Obamy, oraz innych przyjaciół demokracji. Wtedy też myślę, że przydałby im się porządny kurs asertywności by tak dobrze wszystkim odpowiadać na bezsensowne pytania. A jak i to mi się znudzi to wpisuję szkolenia sprzedaż w wyszukiwarce yahoo i sobie z nudów przeglądam wyniki.

Oczywiście, że ma wpływ na wyszukiwanie. Ale z tego co zaobserwowałem to tylko dla osób zalogowanych na konta Google, posiadających otwarte konto Google+. Np. spodobała mi się jedna strona, klikam +1 i wszystkim moim znajomym z Google+ oraz mnie powinna pojawić się ona wyżej w wynikach.

A do was wszystkich: nie lepiej skorzystać z jakiegoś systemu wymiany Lubię to i +1?

A czy nie lepiej skorzystać z

faceplus_banner_234x60_green.png

Można w ten sposób masę punktów zdobyć dla naszych stron.

W sumie to chodzi o to samo co tutaj zrobiliście, czyli klikanie na G+ innego użytkownika, dostajecie za to punkty, a uzbierane punkty przekazujecie dla Waszej strony.

Czyli Oni klikają G+ dla Twojej strony, a Ty klikasz G+ na ich stronach.

• 2 miesiące temu...

Wyklikane ile się dało. Część stron już nie ma google+ . Jeśli ktoś ma ochotę może kliknąć w https://www.mediarp.pl

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności