Skocz do zawartości

[pomysł] Google +1

AIpha

Google+1  

189 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy google+1 ma wpływ na wyniki wyszukiwania ?

• Nie
      56
    • Tak
      53

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a ja tak się zastanawiam i myślę ,że jednocześnie ma to wpływ na wyniki wyszukiwania i nie ma :)

Jest to założenie dość pesymistyczne ale je przedstawie:

google +1 zostało założone aby spowodować związanie się społeczności użytkowników googla ...

kliknięcie będzie miało zatem wpływ na wyszukiwania :

a) Twoje ,po zalogowaniu

;) znajomych po zalogowaniu

c) nieznajomych po zalogowaniu i po kliknięciu polecającym

d) być może na wyszukiwania wspólnych znajomych

e) być może na wyszukiwania znajomych tych co kliknęli (co znowu jest znowu nielogiczne ,bo w końcu są to wszyscy "googlarze"

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

wszystko w teorii

ale +1 może też być dodatkową skalą ocen w społeczności google, nie tylko lokalnie wśród znajomych, ale globalnie, może mieć jakikolwiek wpływ na algorytm wielkiego G.

Czas pokaże, na pewno nam nie zaszkodzi troche poklikać, bo cóż to jest 5 kliknięć myszką w skali całego świata...

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Dokładnie, nikomu krzywda się nie dzieje, a i tak wpływa to jakoś na naszą korzyść. Poza tym nigdy nic nie wiadomo, jak google podejdzie w przyszłości do tego pomysłu, przecież może istnieć taka sytuacja, żeby zwiększyć populaność +1 wyjdzie info, że jednak jakąś cząstkę bezpośrdnio w SERP'ach ma jednak ten system.

Myślę ,że na pewno twiends czy podobne serwisy coś wymyślą :) Więc to da się przewidzieć a google chyba o to chodziło - boją się chyba facebook+bing :piwo: Tak więc śmiało przyjaciele ,podawać swoje adresy ;) Wyobraźcie sobie setki "znajomych" i jednocześnie stałych klientów u których jesteście na pierwszym miejscu w google :tort: i którzy za każdym razem do Was wracają :) Już mam dużo pomysłów na wykorzystanie tego w marketingu :)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

www.filtryonline.pl

na dole w lewym rogu, jakby ktoś był na tyle miły i kliknął jeszcze w like facebooka będę bardzo wdzięczny ;)

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Również kliknięte wszystkim oprócz tuturysta.com - nie widzę + 1

Mój link - https://lark.pl - plugin będzie po prawej stronie.

www.filtryonline.pl

na dole w lewym rogu, jakby ktoś był na tyle miły i kliknął jeszcze w like facebooka będę bardzo wdzięczn

Obydwaj nie kliknęli. Nie wiem czy to taki problem, jesli tak to po co bierzecie udział w takich akcjach?

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

A na moim blogu -> https://seo-z.pl/ coś nie działa ten przycisk. Za każdym razem jak zaloguję się na inne konto gmail i chcę dodać +1, to licznik mi się nie zwiększa. Żeby było jeszcze śmieszniej licznik się zeruje. Czy ktoś wie co może być problemem ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności