Skocz do zawartości

[startup] - OmniADW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@krzysiuus

niefortunna nazwa katalogu ze stylami dla admina... proszę w adblocku czy cokolwiek to jest do blokowania reklam wyrzucić z blokowanych katalog adserv :) zmienimy to, ale do czasu zmiany niestety trzeba albo wyłączyć blokowanie reklam dla tej domeny albo odblokować wspomniany katalog.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Przy odpaleniu: install.php

Fatal error: Call to undefined function zend_loader_enabled() in /index.php on line 14

Serwer w home, wgrywane rozpakowane pliki i dograny plik z licencją. PHP wersja 5.2 (wg tego co widzę w panelu w home).

Co zrobić?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Dla tych co mają dennien czy jakoś przy bazie danych, mi pomogła zmiana prefiksu w mysql na jakiś prosty, sądzę, że problem jest w użytych znakach w prefiksie. Druga sprawa to polecam wgrywanie plików w trybie binarnym bo przez to nie kończyła mi się instalacja.

Tak w ogóle to ja mam propozycję, zróbcie możliwość edycji ustawień przez panel admina bo ustawianie wszystkiego podczas instalacji, a potem grzebanie w pliku nie jest wygodne.

admin.banner.jpg

W Home z tego co mi wiadomo nie mają Zend-a do dekodowania plików więc soft tam nie ruszy. Żadna nasza aplikacja na tym hostingu nie ruszy.

Zmieniłem hosting - na netmark. Teraz mam błąd: "db error" przy install.php

Można jakoś prosić o suport przez GG lub mail?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Czy to co było można ustawić w jednym z kroków instalacji - konfiguracja serwisu można ustawić w panelu admina?

Opuściłem ten krok bez zmian bo myślałem że będzie można to zmienić w PA ale coś nie mogę tego znaleźć.

Proszę o podpowiedź gdzie można zmieniać te opcje.

edit// przeleciałem wszystkie opcje i jednak znalazłem. Przepraszam za kłopot.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności