Skocz do zawartości

Wasze samochody

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moje auto po woskowaniu wygląda perfect. Jak go nakładałem? Ręcznie, bez żadnej polerki. Trwało to długo, ale efekt jest naprawdę satysfakcjonujacy.

No właśnie sporo padało, ale Collinite No. 845 Heavy Duty działa jakoś zaskakująco pozytywnie ;-) Nadal auto wygląda mega. Ciekawe jak długo to potrwa. W te 7 miesięcy w życiu nie uwierzę.

Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolony. Teraz woskowanie i patrzenie na efekt to frajda, co?:)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Nawet przyjemniej się jeździ po drogach autem, które ładnie wygląda. Samo patrzenie z balkonu na auto jest przyjemnością ;-)

Temat auto detailingu zaczyna mnie coraz bardziej interesować ;-) No właśnie - 7 miesięcy na polskich drogach? Ciężko. Chociaż czytałem, że Collinite No. 845 Heavy Duty potrafił utrzymać auto w należytym stanie nawet dłużej ;-)

Mam mocne auto, nie powiem jakie, bo jeszcze mnie okradniesz ;-)

W zasadzie ten wosk https://www.mrcleaner.pl/collinite-no-845-h...wosk-p1057.html zrobił swoje.

Innych kosztów brak. 70 zeta wydane na wosk, który powinien dla mnie służyć jeszcze dluuugooo..... ;-)

Kupiłem jeszcze inne kosmetyki, ale to już do innych zastosowań.

Zainteresowaliście mnie tematem autodetalingu, ale niestety mam tapicerkę nie ze skóry, bo nie lubię ale z alcantary i niestety z tego co widzę to mało jest kosmetyków typowo do alcantary - czy ktoś używał https://zadbane-auto.pl/sklep/kosmetyki-do-skory/alcantara/ ?? Grunt to auto piękne w środku, bo tam je częściej przecież oglądamy :D

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Znalazłem również zestaw Gliptone GT15 i GT16 do zamszu i alcantary.

Zestaw kosztuje koło 160 zeta, ale warto to zamówić. Usuwa brud bez korzystania z wody.

Sam mam już Gliptona, ale przeznaczonego do skóry i jestem bardziej niż zadowolony.

Raz na jakiś czas można wydać więcej kasy na porządne kosmetyki. Co jeszcze potrzebujesz do swojego auta?

Dla domowego użytkowania? Tak średnio - zależy czy jesteś dziany ;-) Za polerkę zapłacisz kilka stów, a za aplikator kilkanaście/kilkadziesiąt złotych. Ja osobiście polecam ci samodzielnie polerowanie aplikatorem, przynajmniej na początku. Później może spróbować elektronicznych polerek ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności