Skocz do zawartości

Wasze samochody

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli chodzi o polerkę to polecam najpierw poćwiczyć na jakimś stary gracie, ja tak robiłem. W końcu jak już wszystko sensownie zaczęło wyglądać zabrałem się za auto docelowe. Mam polerkę polskie firmy Bass. Szczerze mówiąc wszystko zależy od operatora a nie od same urządzenia.

Pewnie, że dbam - auto myję w każdą sobotę (no, zależy od pogody), do tego pasta polerska + polerka w ruch i jazda ;) Potem tylko błysk.

Polerkę mam - nie wiem jakiej firmy, wiem, że niemiecka :D

btw. - jakby co to auto rodziców, bo swojego się nie dorobiłem jeszcze :)

hahaha ja pamiętam czasy jak miałem starą ładę, po każdej zimie odrywałem lakier, który już odpadał z powodu rdzy, piłowałem i szorowałem papierem ściernym rdzawe dziury. Następnie szpachlówką zatykałem dziury, znowu papier ścierny, szlifowałem na równi z tym co zostało z lakieru. Kolejny krok - malowałem sprayem (drzwi, tylną klapę, progi - reszta nie rdzewiała), później szlifowałem papierem wodnym, później polerka pastą polerską i auto jak nowe. I tak co roku :D Doszedłem do takiej wprawy, że nikt mi nie wierzył, że sam malowałem sprayem. Dodam, że wszystko na świeżym powietrzu - nie miałem garażu :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności