Skocz do zawartości

Wasze samochody

xavi1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No proszę, widzę, że miłośnicy dobrych fur też są. Ja miałem E32, 3.5 R6, automat. Paliła ok 16 w lecie i do 24 w zimie ale to było auto ;) Ostatnio miałem okazję pojeździć Audi A8 z silnikiem 4.2 i napędem quattro, urzekła mnie. Może za jakiś czas sobie taką sprawie, oczywiście co najmniej paro letnią bo inaczej musiałbym sprzedać nerki i wątrobę :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ja gdzieś kiedyś znalazłem taki zbiór stereotypowego myślenia o kierowcach bmw - co to czytam to się śmieję :P

biznesmen - ale pajac, garniturek i bmw w leasingu.

dresiarz - ale duren, stereotyp - lysy leb, dres i bmw.

zwykly czlowiek - taki pajac a bmw jezdzi.

przystojny - lalus, kupil bmw na laski i jezdzi po dyskotekach.

brzydki - taki brzydal, i mysli ze bmw mu pomoze zeby lepiej wygladac.

kobieta - no tak... puszcza sie z jakims bandyta to jej bmw pozycza.

mlody - jasne... tatus kradnie to synkowi bmw kupil.

stary - taki stary dziad i w bmw, a po co mu to ?

:):lol2:

Pozdrawiam,

Hubert

• 3 tygodnie później...
Ostatnio jeżdziłem X3 i wszystko ok tylko nie moge patrzeć na plastikową deskę.....tylko skóra!

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, nie każdego stać :)

tylko malutką i starutką. E36 325TDS w automacie.

Bardzo zgrabne auto, chociaż ciężko kupić dziś zdrową E36-kę, która w ciągu ostatnich lat nie "przerobiła" 10 kolejnych właścicieli. Stare BMW mimo wszystko mają duszę i wyprzedzają czas, trzeba przyznać. Swego czasu przyglądałem się 840/850 z początków produkcji, ale co z tego jak koszta eksploatacji za szybko by mnie przerosły i jeżdżę czym muszę. Gdym był właścicielem stacji benzynowej z chęcią pośmigałbym Mercedesem S W126 Coupe, bo pali ile mu się wleje (cudo).

paq studio YouTube

Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności