Skocz do zawartości

Place zabaw

Toomek

Rekomendowane odpowiedzi

Firma Nivea na 100 lat swojego istnienia wykona 100 placów zabaw. O wyborze lokalizacji na nie decydują Internauci poprzez głosowanie.

Więcej napisałem na ministronce poświęconej tej akcji www.dzieciom.gminabaranow.net

Najbardziej proszę o głosy na miejscowość Marianka Mroczeńska :( z gminy Baranów

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

No faktycznie - coś firma Nivea słabo się technicznie przygotowała na ruch na stronie...

Ale już działa :D

Dzięki NetBusters za deklarację i proszę o Wasze głosy!

Edycja:

Znowu stronka Nivea nie działa - taka duża firma, a taka dziura w wielkiej kampanii promocyjnej firmy (100 placów zabaw po ok. 40 tyś. to ok. 4 mln. zł a na dobry serwer poskąpili).

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Strona Nivea już działa i mam nadzieję, że nie zaliczy kolejnego pada.

Ponownie proszę o Wasze głosy na Mariankę Mroczeńską z gminy Baranów

• 2 tygodnie później...

arning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0

Ups.. wystąpił jakiś problem. Spróbuj odświeżyć stronę za 5 minut.

quota konta się skończyło :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak jak wcześniej pisałem strona Nivea działa/niedziała w kratkę. Ostatnio jest trochę lepiej, ale kampania reklamowa robi swoje i ruch pewnie mają spory (a ta ich agencja jest niezbyt przygotowana do akcji).

Ostatni wprowadzili captche (słabe) najpierw do rejestracji, a teraz też do logowania - pewnie sporo robotów głosuje. Top 1 jest wioska mająca 169 mieszkańców (moja tez jest mała, ale marzę o to by się załapać, a nie być top 1)

ale numer, a ja właśnie chciałem swojej gminie załatwić plac zabaw a widzę, że z takim pomysłem już sporo osób ;) W mojej okolicy plakaty nawet rozwieszono ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności