Skocz do zawartości

Omgpl niewypłacalne?

grzechx

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam problem z otrzymaniem zarobionej kwoty za miesiąć marzec w sieci Omgpl.

Termin płatności (21 dni) minął wczoraj, wysłałem po raz kolejny maila z zapytaniem o termin w którym otrzymam płatność i dowiedziałem się tylko : " Płatność będzie dokonana w pierwszym możliwym terminie, niestety nie jestem w stanie podać dokładnej daty. "

Ktoś z Was miał podobne problemy?

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Płatność otrzymałem, co prawda z 2 tygodniowym opóźnieniem ale dostałem.

Z tego co się zorientowałem to często ta sieć tak robi ale pieniądze są wypłacane.

Nadal korzystam z tej sieci, zobaczymy jak się spiszą w kolejnych miesiącach.

• 2 tygodnie później...

To normalne u nich !

Ja 3 dni temu pisałłem do nich w sprawie zaleglej platnosci to mi Gosc odpisał ze przypomniał o tym księgowosci i w tym lub przyszlym tyg. powinienem miec pieniązki.

Wą tpie w to bo OMG nigdy terminu jeszcze nie speloniło.

Zapraszam do oglądania filmów online na :

https://filmy-24.com/

Kolejny miesiąc i kolejna walka o swoje.

Ale po kolei.

Płatność była do 8 lipca 2011. Dziesiątego lipca napisałem do Nich że proszę uregulowanie zaległej płatności, odpowiedź przyszła taka:

"Witam,

Nasza Księgowa wróciła z urlopu i wszystkie zaległe płatności będą uregulowane do końca tego tygodnia.

Rozliczenie za maj - powinno być gotowe w ciągu kilku najbliższych dni (czekamy jeszcze na kilka raportów od Klientów) – otrzyma Pan wówczas stosowny mail z prośbą ­­­o wystawienie rachunku za miesiąc maj."

Po tygodniu czekania czyli 18 lipca ponowiłem swoją prośbę, otrzymałem taką wiadomość:

" Witam,

Rozliczenie miesiąca Maja powinno być rozwiązane do maksymalnie do środy."

20 lipca ponownie się przypomniałem, w odpowiedzi otrzymałem taką wiadomość:

"Witam,

Już interweniowałem w Pana w dziale Księgowości. Pana przelew powinien wyjść do końca tego tygodnia."

Z racji tego że do dziś przelewu nie otrzymałem, napisałem znowu do nich ale tym razem nikt mi już nie odpisał.

Zastanawiam się co można robić w takich sytuacjach. Co pomoże ?Kontakt z reklamodawcą, Urzędem Skarbowym, Policją? Macie jakieś pomysły?

Ok, w tym miesiącu sprawa załatwiona. Płatność 2,5 tygodnia po terminie. Szkoda że dochodzi do opóźnień bo mają naprawdę fajne narzędzia dla wydawców. Ja niestety na przerwy w płatnościach nie mogę sobie pozwolić ale jeśli dla kogoś nie jest to problem to myślę że może się pokusić na korzystanie z tej sieci.

Będę sprawdzał i pisał o płatnościach w kolejnych miesiącach.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności