Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zgadza się, miło mi poinformować że zmiany zostały wprowadzone :wacko:

Informacje o nich wysłałem wczoraj na maila wszystkim Użytkownikom, dam je jeszcze w tym temacie.

Mam pytanie Panowie, teraz ustawiłem czas przepadku kodu na 4 dni, ale już dostałem jednego maila z prośbą o delikatne wydłużenia tego czasu, macie jakieś propozycje? :)

PS

Jeśli ktoś jeszcze nie ma konta Pozycjonera(przypominam o zakazie), to zapraszam - darmowe kody z okazji zmian:

MTKEGQRQ

A9EWR25V

Pozdrawiam!

Proponuję zmienić czas przepadku kodu na 7 dni.

Przydała by się opcja zgłoszenia niedziałającego kodu - miałem przypadek, że wyskoczyło mi: "kod jest niewłaściwy".

System banów nie ma w tej postaci sensu. Po pierwsze - często stosuje się przy katalogowaniu inny e-mail.

Po drugie: wyświetla teraz załóżmy 10 adresów: stefan@xxxxx Należy zbanować losowo wybranego stefana? :wacko:

Co innego, gdyby konkretny kod był przyporządkowany osobie, która kliknęła "chcę wykorzystać".

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Taka uwaga - nie przyjmuj kodów o składni: SEOPARK01, SEOPARK02, SEOPARK03... itp itd, bo niestety sprytny pozycjoner otrzymuje kod SEOPARK01, a dodatkowo dodaje swoje stronki na kolejne kody. Dzięki temu mój kod, który wylosowałem jest już nieważny.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Przydała by się opcja zgłoszenia niedziałającego kodu - miałem przypadek, że wyskoczyło mi: "kod jest niewłaściwy".

pełna aprobata: nawet (szczególnie na początku projektu) często się przytrafiało...

Czyżby jakieś testy? Bo nie znam katalogu "xxxxxxxxxx"

Bartku, w ogóle wygląda na jakiś bug... sprawdź to koniecznie :)

dymna.jpg

Xemix, początkujący,

Okazało się że to mój programista testował coś rano, szczerze mówiąc ulżyło mi bo myślałem że coś się posypało, ale oczywiście przepraszam za błąd ;)

martinewq

Tak, faktycznie się wahałem z tymi kodami, już poprosiłem właściciela o zmiany na przyszłość, nie będę już tak puszczał bo faktycznie dostałem 3 zgłoszenia o tym.

--

Co do zgłoszenia kodu to faktycznie może jest to przydatna kwestia :) Ogólnie proszę zgłaszać błędy bo oczywiście mogły się jakieś zdarzyć w związku z poprawkami - będziemy usuwać.

Ja też trafiłem na niedziałający kod, ale podejrzewam, że przyczyną nie jest ani błąd skryptu, ani pomyłka właściciela katalogu, ale nieuczciwi użytkownicy. Kod wyglądał tak:

SEOPARK13

Przypuszczam, że pewnie wszystkie różniły się tylko numerem i ktoś powpisywał na ślepo kolejne numery i wykorzystał tym co jeszcze nie zdążyli.

Jedynym wyjściem wydaje mi się apel do właścicieli katalogów o kody typu:

de34d34f

a nie katalog1, katalog2,...

Moderowany katalog stron ogrodniczych - Zapraszam do wpisów branżowych stron (na moderację trzeba się sporo naczekać ale warto)

Toomek,

dokładnie o to chodzi, właśnie co do tego katalogu miałem zgłoszenia, faktycznie zostaje tylko prośba o kody w formacie XJOD45S itp.

Ta prośba jest zresztą umieszczona w panelu Właścicieli od samego początku seokodu i muszę przyznać, że zdecydowana większość się do niej stosuje - za co jestem wdzięczny :)

Dla przypomnienia mam program do generowania takich kodów - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=125530 - można ustalić jaki ma być początek kodu, jaka ma być jego długość, ile ich ma być. :)

A tak przy okazji mam apel (a właściwie to prośbę) o nieakceptowanie katalogów które mają parę wpisów w bazie i YahooBL poniżej setki. :]

Super Kukis , mam nadzieję że się ten zwyczaj przyjmie ;)

Ogólnie z tymi kodami też miałem mieszane uczucia jeśli widzę że katalog nowy a już płatny, ale w większości są to chociaż kody premium, a co do zwykłych to w pierwszym miesiącu od założenia seokodu jeszcze troszke głupio jest wybrzydzać i ustalać standardy jakości :) Myślę że za jakiś czas już będzie można to robić, ale teraz darowany koń to darowany koń, raz trafią się takie drugi raz kody za 12 zł /szt :)

Teraz czekam jeszcze na ew sugestie o błędach (ostatnią rzeczą jaka zostanie wprowadzona to proste zgłoszenie o niedziałającym kodzie), a inne ciekawe pomysły dot.rozwoju zostaną odłożone na nieco później i czas ruszyć z reklamą ;)

Ja mam taki pomysł, po kliknięciu w 'Chce wykorzystać' i pokazaniu się kodu powinny być dwie opcje:

1. Już wykorzystałem (i już nie będzie kodu na zielono na liście)

2. A może jednak zrezygnuję (jak katalog nam się odwidział)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności