Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coż... ja ciągle projekt popieram ;) - jestem prawie od początku i za 1 smska otrzymałem do tej pory w losowaniach 28 kodów do katalogów (plus 1 do swojego własnego ;)). Duża skuteczność - nie zadziałały mi tylko 3 a reszta OK, więc skuteczność prawie 90%... Uważam że warto i polecam :)

seogreen,

hehe to prawda na początku można było dostać do własnego, teraz to już niemożliwe :) No i oczywiście można łatwo zgłaszać niedziałające kody - co prawda mogę w takim wypadku jedynie zgłosić sprawę u danego Właściciela ale z reguły nie ma problemu z wymianą ;)

Dzisiaj pokaźna ilość kodów wielorazowych została przydzielona, dziękuję Właścicielowi jeśli czyta!

Cieszę się, że jesteś zadowolony, pewnie pojawią się pytania co w związku z większą liczbą Pozycjonerów - rozwiązanie jest proste, co jakiś czas będzie trzeba zwiększać minimalną ilość kodów, mam nadzieję że Właściciele nie będą mieli tego za złe i zrozumieją że to konieczność ;)

Witaj,

tydzień temu miałem problem z jednym z katalogów, próbowałem skontaktować się z adminem, próbowałem zweryfikować kody ale za każdym razem wywalało błąd, napisz proszę do mnie na pw, bo najprawdopodobniej chodzi o Twoj katalog ;)

Kody akceptuję codziennie, jeśli nie ma Twojego katalogu w Twoim archiwum to znaczy że musiałem go usunąć, więc poproszę o adres na pw :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności