Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witajcie!

Dziś na seokod.pl została wprowadzona nowa zakładka 'Multikody' , dostepna zarówno z poziomu strony głównej jak i obu paneli.

Ma ona służyć Właścicielom płatnych katalogów do wstawiania ogłoszeń (podobnie jak na np allegro) o oferowanych Multikodach do sieci swoich katalogów lub o 'hurtowych' cenach kodów.

Są dwa typy ogłoszeń:

-Premium (zawsze wyświetlane jako pierwsze, różniące się kolorystycznie od zwykłych, dodawane są dni gratisowe)

-Zwykłe (wyświetlane pod premium)

W związku z wprowadzeniem tej zakładki zapraszam wszystkich do dodawania swoich ogłoszeń.

Swoje ogłoszenia można dodawać zupełnie za darmo do 7.09 :):) Są to ogłoszenia na 30 dni,

bez żadnych kruczków, bez obowiązku przedłużenia itp.

Ponieważ mamy dwa typy ogłoszeń zasady są takie:

-Ogłoszenie zwykłe może dodać każdy, bez żadnych dodatkowych warunków

-Ogłoszenie premium może dodać Właściciel, który uprzednio wyśle kod wielorazowy dla wszystkich użytkowników systemu seokod.pl (obecnie >360 osóB) z panelu Właściciela katalogów.

W polu na kod dotPay należy wpisać

a)dla wpisu zwykłego: free

b)dla wpisu premium: free.adres_katalogu np free.katalog.wp.pl

Zapraszam do dodawania darmowych ofert :)

<a href="https://seokod.pl/dodaj_ogloszenie.php" target="_blank">https://seokod.pl/dodaj_ogloszenie.php</a>

Nie dotarłem do takiej funkcji, a w myślach o takim systemie (jak czytałem wstępne opisy seokod'u) - to to, żeby nie wypychać z biznesu tych, którzy zapoczątkowali te promocje i rozdawnictwo :)

Chodzi o blogerów. Wprawdzie nie przejrzałem wszystkich zakamarków SeoKod'u - ale nie dopatrzyłem się funkcji, która dawała by możliwość dzielenia się przez właścicieli kodami a przy okazji - blogerom dawała możliwość oferowania czegoś swoim czytelnikom. Pomyślcie o funkcji która łączyła by dawnych kompanów :)

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

• 2 tygodnie później...

Ten projekt jeszcze trybi? Dodałem kody ale nikt się nie kwapi żeby je zaakceptować, wypadałoby więc jakoś usprawnić moderację kodów, chociażby zrobić sobie powiadomienie na mail jeśli się nie ma czasu na projekt.

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

• 3 tygodnie później...

Dalej skuteczność wykorzystanych kodów jest mała. Jakiś czas temu wrzuciłem paczkę kodów, a przez poarenaście dni wykorzystano raptem 2-3 kody. Zauważyłem też dostawanie błędnych, wykorzystanych kodów. Dziś chciałem dodać wpis do katalogu pewnego, ale niestety okazało się, że ktoś już ten kod wykorzystał. Nie był to kod w postaci np. seokod1, tylko normalny, dobry kod np. x1c6h2tg. Co lepsze - wiem jak można wykorzystać kod bez klikania "chcę wykorzystać".

Kiedy zarejestrowałem się na początku lipca można było wyciągnąć kilka kodów w ciągu jednego losowania czytaj dnia. Podsumowując system we wrześniu wylosował 1 ważny kod! Reszta była po terminie. Maile z powiadomieniami z seokod.pl lecą teraz do folderu spam ...

Pomysł na 5+ jednak należałoby zachęcić większą ilość właścicieli katalogów lub dać im dostęp za free...

pozycjonowanie stron - classic

Rej. właścicieli jest bezpłatna. Na dniach zostanie podniesiona minimalna ilość kodów oraz ruszy dalsza promocja serwisu.

Niestety obecnie czasu starcza mi jedynie na akceptację wpisów, ale niedługo ruszymy z promocją. Nie ukrywam że pomoże mi w tym także moduł mailingu w nowej wersji seokatalogów ;)

• 2 miesiące temu...
napotkałem problem podczas logowania

otóż formularz nie przyjmuje znaku "+" w adresie email i dlatego nie mogę się zalogować

pisałem w tej sprawie przez formularz na stronie ale nikt nie pofatygował się odpisać

no jak uzywasz w @znaku + to co się dziwisz że nie możesz się zalogowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności