Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

pyzdera,

cieszę się że pomysł przypadł Ci do gustu, każdą uwagę z tematu z pewnością rozważę!

Jeśli chodzi o cenę to jest to cena penetracyjna, po to by zachęcić do rejestracji, szczerze mówiąc i tak darmowe kody na rejestrację nie rozchodzą się w niesamowitym tempie :)

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

I ja się zarejestrowałem jako pozycjoner. System ubogi, ale mam nadzieje, że w przyszłości się rozwinie. Podoba mi się też pomysł Generała związany z komentarzami dla pozycjonerów itd. Czekam na pierwsze kody :)

Hmm.. a co jeśli mam np. katalog i kataloguję ?

General - dzięki :) - będę się starał, no i rozbudowyał w niedalekiej przyszłości, wyślij od czasu do czasu parę kodów bo bez tego padnie hehe :)

Xemix - od czegoś trzeba zacząć, skrypt musiałem zlecić więc w grę wchodziły koszty. A co do pytania - zwyczajnie dokonaj dwóch rejestracji jednej dla Wałściciela, drugiej już dokonałeś :)

--

Jeśli znajdą się osoby chcące współtworzyć seokod zarówno od strony technicznej (np przez wdrażanie poprawek i funkcjonalności które sugerujecie) w zamian za gotówkę, lub inne formy wynagrodzenia to serdecznie zapraszam na PW ! :)

@General_Depet - a jak byc chcial wysylac te kody tajne, jak nie wiesz przeciez kto dodal dany wpis i jaki ma login w systemie? Jedyne co to chyba zeby sie w komentarzach przy dodawaniu pisalo, ze dodaje taka i taka osoba z darmowego kodu i liczylo na kolejny juz tajny darmowy kod.

Mi by sie jeszcze przydalo, zeby w panelu Pozycjonera jak jest adres katalogu i info czy sie wylosowalo kod to obok adresu napisac kogo to katalog chyba, ze autor tego nie chce. Tak to widze, ze na przyklad mam kod od kogos kto stawia pozadne katalogi i warto tam dodac i np. napisac mu jakies info, ze sie liczy na tajny kod itp. Bo niestety same adresy czesto nie mowia kogo to katalog w szczegolnosci jak ktos czesto nowe stawia.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarejestrowałem się po obu stronach i jako pozycjoner np. katalogów Generała nie widzę w panelu. Nie zostały przyznane do mojego konta?

Jeden kod mam aktywny i zadziałał :D, a w reszcie mam jako niewylosowany.

Pomysł ciekawy, mam nadzieję, że się rozwinie, jutro dodam coś swojego i zobaczę jak jest z drugiej strony :P.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

@General_Depet - a jak byc chcial wysylac te kody tajne, jak nie wiesz przeciez kto dodal dany wpis i jaki ma login w systemie? Jedyne co to chyba zeby sie w komentarzach przy dodawaniu pisalo, ze dodaje taka i taka osoba z darmowego kodu i liczylo na kolejny juz tajny darmowy kod.

Hehe - tworzę swoje taniaczki w ten sposób że w ich nazwie znajduje się e-mail dodającego - stąd wiem co kto dodaje i w razie czego szybki mail ze skargą (ale ostatnio dostaje takie ładne wpisy od tych z którymi współpracuje że nie mam się o co skarżyć :D)

Problem w tym że chętnie rozdałbym tajniaczki wielu innym katalogerom a brakuje mi do nich "dojścia" i nie wiem czy sobie na to "zasłużyli" dotychczasową pracą.

Jakiś portal na którym publicznie można by ocenić, skomentować pracę poszczególnych katalogerów byłby więc dla mnie bardzo użyteczny.

----

W moim panelu moje kody są wciąż w grupie "Losowania do akceptacji ..." - przydałaby się szybsza moderacja bo chętnie wrzuciłbym coś nowego :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

General - specjalnie trzymam te kody, czekam aż będzie kilkadziesiąt użytkowników i wtedy puszcze - ta wolna moderacja to tak specjalnie i na początku :pytajnik:

Melodia - ekstra, dzięki za inicjatywę!

Jeszcze kilka kodów na rejestrację dla pozycjonerów:

T3ACCG8Q

1CGPU2Y4

XCFBQ8M9

B9DUNWHW

fortunately102, owszem, przyda się parę funkcji ale z założenia system miał pomóc w rozdawaniu kodów a nie być skomplikowaną maszyną. Więc mówiąc, że wykonanie jest słabe wnioskuję, że miałeś inne założenia i oczekiwania :pytajnik: Głównym powodem jest to że jego wykonanie musiałem zlecić, a powstanie maszyny kosztowałoby mnie (jako studenta) o wiele więcej. Z waszych pomysłów wybiorę te, które można zrealizować w najbliższym czasie i do końca miesiąca zlecę dodanie paru funkcjonalności :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności