Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

pyzdera - faktycznie, też będzie trzeba to wykonać ;) o statystykach pomyślę

Xemix - to prawda, z tego co widzę w dwa dni rozeszły się kody za ok 200 zł, a są jeszcze losowania z dzisiaj które wyślę jutro ;) wciąż przybywa Pozycjonerów, więc mam nadzieję że właściciele katów zanotują ruch z seokodu. Miło słyszeć że spełnia swoją funkcję (tą najbardziej pierwotną ;) )

NetBusters - kody wyślę już jutro (im później tym lepiej, bo więcej użytkownów zapozna się z adresem Twojego katalogu) mam nadzieję że będziesz powracał ! :D

Arth00r - super - każda złotówka się przyda, zwłaszcza, że jak widzisz czekają mnie wydatki związane z nowymi funkcjonalnościami.

Ogólnie użytkowników przybywa, Waszych pomysłów także (nie zostaną pozostawione w fazie pomysłów).

Mam wykupione dwa mailingi, żeby właściciele katalogów notowali ruch. Mam nadzieję, że wspólnie wyjdzie fajny projekt ;)

na zakończenie dnia 3 kody do rejestracji jako Pozycjoner (tylko proszę nie rejestrować się 2x, bo to wbrew regulaminowi!)

4YA4UW6H

DLXSR7P7

887RV6ZW

Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje za wszelkie zainteresowanie :)

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja jako właściciel katalogów mam taki pomysł jako że ma to być reklama to powinien na stronie być dostępny spis katalogów które przekazały katalogi posegregowane ilością przyznanych kodów jakoś przejrzyście żeby ludzie mogli sobie ściągnąć w postaci listy np:) To dla właścicieli katalogów będzie reklama :D a i użytkowników zwykłych przyciągniesz;)

Też właśnie rozważałem jakieś dodatkowe formy promocji właścicieli katalogów, którzy korzystają z systemu, nawet jeśli miałoby to być losowe okienko/ okienko typu: Ostanio kody wysłali - na str.głównej to zawsze coś.

Ale ogólny spis też można wrzucić :D

Na podstronie - lista katalogów biorących udział w systemie.

Na stronie głównej - załóżmy 3 buttony aktywnych (wysyłających kody) katalogów umieszczane po kolei (tak jak losowanie kodów) przez określony czas - np. 2 dni.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Bo to jest tak, że rejestrują się sami pozycjonerzy, żeby dostać kody za darmo, ale potrzeba jeszcze właścicieli katalogów, coby się to jakoś kręciło :D

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

ja dostałem takie 3 e-maile:

Właściciel katalogu https://www.introducto.pl wysłał darmowe kody do swojego Katalogu!

lecz nigdzie nie mam kodu dostępnego, może źle sprawdzam ?

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Spokojnie, są i właściciele, mam kilka losowań do akceptacji na dziś, na pewno każdy dostanie kod, skrypt rozdaje sprawiedliwie i bez elementu losowego, jeśli ktoś zarejestrował się wczoraj a dziś były dopiero dwa losowania, to otrzyma w najbliższym czasie.

Poza tym archiwum obejmuje losowania nawet, gdy user nie był jeszcze zarejestrowany,

Pozdrawiam

ATh00r - jeśli w kolumnie kod masz 'niewylosowany' tzn że skrypt do Ciebie jeszcze nie dotarł, ale spokojnie - dotrze z pewnością :D

martineqw - są właściciele są :)

A ja przed chwilą puściłem Twoje kody z wczoraj - dzięki Generale ! :P

Mam nadzieje że rozejdą się w ręce katalogerów mających fetysz na punkcie porządnych opisów ;);)

PS - Czekam jeszcze do końca tygodnia na sygnały o przydatnych funkcjonalnościach i daje znać co tam ciekawego (głównie ze względu na budżet) da radę wdrożyć w najbliższym czasie!

ja tylko od siebie dodam, ze maile do pozycjonerów powinny być wysyłane tylko jak zostanie on wylosowany, zarejestrowałem się wczoraj i dostałem chyba 8 maili a tylko 1 kod, wiec jak tak dalej pójdzie to trzba bedzie oznaczyć te wiadomości jako spam zeby nie smicily skrzynki.

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Bardzo ciekawy projekt, to teraz kilka zastrzezen ode mnie :P

1. Nie do konca ciekawie wygląda link potwierdzajacy, teoretycznie moge sobie potwierdzic nieistniejacego maila

potwierdz.php?email=[b]TWOJ[AT]EMAIL.PL[/b]&type=Pozycjoner

2. Opcja wyłączenia powiadomień e-mail tez byłaby wskazana

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

@b79 - a widzisz, to właśnie jest podstawa, że dostajesz maile także z adresami do których nie wylosowałeś kodów :P może klikniesz, wejdziesz, sms-a wyślesz, może nie znasz tego katalogu a warto ;)

Zgadza się, właściciel katalogu też musi mieć jakieś plusy z tego projektu :P

Puściłem paczkę kodów, zobaczymy co mi przyjdzie sprawdzać.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

@pyzdera - być może dla kogoś kto nie ma listy katalogów to jest przydatne, więc mogłoby to być jako opcja, jako default u mnie już oznaczone jako spam

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności