Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

Można komuś odstąpić kod np. tutaj na forum lepiej kakbyście dali opcję w panelu i oznaczenie wykorzystane etc. - bo do firmowego katalogu np. nie potrzebuję :)?

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tylko że seokod.pl ma tę przewagę nad forum że 1 kod = 1 użytkownik a nie wyścigi na forum a na końcu okazuje się że wszystkie 10 kodów wykorzystał user który dodał 10 swoich katalogów :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Wiem tylko, że mógłbym odstąpić np. do kolejnego losowania.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Ja mam jeszcze taką propozycję odnośnie funkcjonalności bo zauważyłem że z kodów które wstawiam wykorzystywane jest 50% ?

Może zrobić tak że po tygodniu właściciel może ponownie zaimportować niewykorzystane kody ale do rozlosowania nie zostaną uwzględnieni Ci którzy te kody otrzymali wcześniej a ich nie wykorzystali ? To by wyeliminowało słupy...

+1. Na 10 wysłanych kodów jakiś tydzień temu nie wszystkie poszły, została ponad połowa. Jeśli takowa funkcjonalność nie zostanie wprowadzona, to po prostu w informacji dam, że ważny jest przez x dni, po tych dniach trafia albo do wątku z katalogiem (publicznego) lub zostaje usunięty.

Generale, Xemix i tosik, za kilka dni ta funkcjonalność zostanie wprowadzona :)

Wiem o tym problemie, pisałem o nim parę postów wyżej na 6 stronie tego wątku,

jeśli moglibyście się cofnąć (to najdłuższy post na tej stronie) to byłoby super, bo właśnie w nim opisałem wszystkie nowe funkcjonalności, także możliwość banowania userów :)

To faktycznie duży problem dlatego w skrócie user będzie miał powiedzmy 7 dni na wykorzystanie a jeśli nie kliknie że chce wykorzystać = przepadek kodu. Przepadek = losowanie do innego usera.

Pozdrawiam!

Witam.

Pomysł przedni. Zapisałem się jako dostawca kodów.

Kody umieszczę ale pod jednym warunkiem :>:

Usuń tego byka bo mnie razi w oczy: "Uwagi: Np.Typ wpisu (zykły/premium) / uwagi o unikalności opisu"

A tak poza tym uważam ze serwis po paru poprawkach się przyjmie. Gratulacje za świetny pomysł na niszę która pewnie się okaże dość popularna.

Pozdrawiam.

P.S.

Co do korzyści dla dostawców kodów - pisałeś że info o kodach idzie do wszystkich. Ja tu widzę dwie opcje dodania kodów - kod do wszystkich oraz jednorazowy. Dedukuje iż ten jednorazowy nie idzie do wszystkich. Czyli ta korzyść jest wtedy gdy dodam tylko i wyłącznie kod do wszystkich? czy także kod jednorazowy (info) idzie do wszystkich?. Trochę zapętliłem się ale pewnie wiesz o co mi chodzi.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

borgan,

dzięki za opinię i uwagi. Błąd właśnie miałem poprawiać - już powinno być ok.

Co do pytania o korzyść to działa to inaczej, otóż każdy z użytkowników dostaje raz dziennie maila z kilkoma adresami katalogów, które w danym dniu wysłały jakiekolwiek kody.

Czyli jeśli wyślesz kilka kodów np dziś wieczorem to trafią one do kilku użytkowników, ale w mailu wysłanym do wszystkich pozycjonerów będzie Twój adres katalogu.

Poza tym nawet jeśli nie przydzielono kodów to i tak adres każdego z katalogów które się u nas reklamowały pojawia się w panelu użytkownika w tabelce. W nadchodzącej poprawce 3 ostatnio reklamowane katalogi pojawią się także na str.głównej <_<

Jak pisałem wyżej inne poprawki także są w drodze.

Mam nadzieję, że chętnie będziesz korzystał z systemu,

Pozdrawiam,

Bartek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności