Skocz do zawartości

[Startup] Seokod.pl

sqnbn

Rekomendowane odpowiedzi

Mogę dodać, że funkcja zrzeczenia się kodu + automatycznego przepadku (może po 3-4 dniach) jest już gotowa, jeszcze tylko chwila testów i będziemy wdrażać zmiany - więc prawdopodobnie poskutkuje to tym, że % wykorzystanych podskoczy, bo to faktycznie był problem ;)

• Odpowiedzi 185
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sugeruję również wprowadzenie opcji wykorzystania kodu - skomplikowane to nie jest, a wystarczy mały zielony przycisk w ajaxie. ;)

Aa... i oczywiście opcja ukrycia katalogów, do których nie mamy przydzielonych kodów. ;)

Myślę tak jak początkujący , bo wyglądać to będzie w ten sposób

screen.png

Te linki dot.decyzji w/s kodu są zrobione w ajaxie, po kliknięciu w pomarańczowy wyświetli się info o przepadku kodu, zaś po kliknięciu na zielony - sam kod (dodatkowo podświetlony, żeby się nieco odróżniał).

Po kilku dniach automatycznie linki będą zmieniane w info o przepadku, jeśli nie dokonamy żadnej decyzji.

Oczywiście te decyzje będą dotyczyć tylko kodów jednorazowych, bo do multikodu nie miałoby to sensu ;)

Ostatnią rzeczą jaka może pojawić się w polu na kod jest napis 'zbanowany', co oznacza że dany Właściciel oznaczył danego Pozycjonera u siebie w panelu na 'czarnej liście', no ale to raczej skrajne przypadki ;)

no ale to raczej skrajne przypadki ;)

Nie takie skrajne, jest paru misiow od mfa i wala po 20 smieciowych stron ;)

Zezwalacie na reklamowe dopiski w "Uwagach"? Tj zapraszajace na darmowe katalogi czy precle?

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Nie wiem czy ktoś pisał już o tym ale brakuje mi w Archiwum daty kiedy dane kody wrzuciłem i ile tych kodów było.

Pozdrawiam.

PS. wrzuciłem trochę kodów ale tylko ok. 50% zostało wykorzystanych, mogę wrzucić je jeszcze raz?

Po zalogowaniu na konto:

Fatal error: Call to undefined method Osoba::isBan() in /home/...../public_html/classes/Wysylka.php on line 92

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

To samo.

Musisz kolego pogonić programistę po się opierd...

Ja dałem 1 raz 10 kodów i 2x 6 kodów z tego może połowa się dodała i ja jeszcze połowę wywaliłem bo wklejki były.

Musisz to usprawnić - dając przykładowo kod za 11,07 to musi być wykorzystane a nie wiesz zmarnowane.

Tak żeby się kod automatycznie przekazywał na inna osobę. Ekonomicznie to się teraz nie kalkuluje - tak samo linki z katalogów w panelu powinny być klikalne itd.

Działaj kolego bo to ma racje bytu tylko musi zostać usprawnione.

Pozdrawiam.

Stary Katalog stron oraz nowy Katlink.pl - katalog stron na skrypcie Sinooke.

borgan,

jutro powinno już wszystko być po nowemu. Zmiany o których piszesz tzn przepadek kodu opisałem dosłownie kilka postów wyżej - przepadek oraz rezygnacja (w przypadku kodów dla np firm będą wprowadzone). Klikalne linki także są wzięte pod uwagę, bodajże na stronie wcześniej jest cąły post o tym co bedzie wprowadzone od jutra.

Hicarian,

wprowadzamy zmiany, poinformowaliśmy o tym na stronie głównej, bedzie wszystko jutro działać normalnie,

przepraszamy za mały poślizg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności