Skocz do zawartości

alt i linki

juice99

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś pomysł, czemu nie działają mi reklamy linkowe, jeśli podam je w oddzielnym urlu jako alternative do normalnych ?

czyli w miejscu gdzie wypelniam, co ma sie wyswietlac jesli nie znajdzie zwyklej reklamy google podaje linka do pliku html z kodem ale tym razem z linkami a nie ze zwykła reklamą (częściej mi znajduje linki na niektórych stronach niż zwykłe reklamy)

niestety wtedy nic się nie wyświetla, nawet okienka 'find ads about' czy jakoś tak.

tak powinno być? bo od razu powiem, że reklam i tak nie mam bezpośrednio wklejonych na stronę tylko za pośrednictwem innego pliku i wszystko dobrze działa - zachowują się jakby jednak były na stronie.

Czy dobrze zrozumiałem - jako URL reklamy alternatywnej masz stronę w html gdzie jest wstawka google z linkami?

Jeżeli tak to i masz tam tylko tą wstawkę sprawa wydaje się oczywista - po prostu brak jest treści na stronie alternatywnej :) I google nie ma do czego dopasowywać - wtedy przecież zupełnie nie bierze pod uwagę tego co jest na Twojej głównej stronie.

Rada - daj na stronie alternatywnej trochę treści związanej najlepiej z Twoją stroną.

Nie przemyśliwałem sprawy zgodności z regułami programu tego rozwiązania.

bo od razu powiem, że reklam i tak nie mam bezpośrednio wklejonych na stronę tylko za pośrednictwem innego pliku i wszystko dobrze działa - zachowują się jakby jednak były na stronie.

A to akurat nie ma żadnego znaczenia (chyba, że masz to wstawione w pływającej ramce), ale mówisz o pliku wstawionym w php za pomocą include/require?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności