Skocz do zawartości

Czy można dodać kilka razy tą samą stronę

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

Zakupiłem omniadd i dodaje moją pierwszą stronkę zapleczową. Nie zrobiłem chyba najlepszego opisu, bo skuteczność bywa różna, jak na pierwszy raz w granicach 30%. Pewnie coś skopałem. Dlatego moje pytanie, czy będę mógł dodać drugi raz tą samą stronę do tych samych katalogów z nowym lepszym opisem. Prawdopodobnie cześć katalogów nie przyjmie wpisów, ze względu że strona już w nich jest dodana, ale może jak zakombinuję z adresem bez www albo dodam chociaż podstrony?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Dobre katalogi nie przyjmują podstron i nic nie wykombinujesz. Skuteczne może być postawienie nowej strony, podlinkowanie jej i 301.

Przecież w omniadd nie ma dobrych katalogów?

Sporo webmini ma możliwość linka w treści także tu możesz kombinować i dodać ten sam adres.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Jeśli omniadd przez moje źle ustawienie nie doda do jakiegoś webmini, czyli będzie błąd, to chyba nic nie stoi na przeszkodzie, żeby napisać nowy lepszy opis i przepuścić jeszcze raz przez te katalogi wszystkie. Powinno dać się dodać jak nie drugi raz to przynajmniej do tych katalogów, do których strona nie została wcześniej przyjęta. Dobrze kombinuję?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Dokładnie przepuść go jeszcze raz i uzupełnisz katalogi w swoje nowe wpisy, a tam gdzie był będziesz mieć po prostu błąd w raporcie :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności