Skocz do zawartości

Ciekawy sposób pozycjonowania !

Koteczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kolegów SEO-wców (koleżanki także) !

Dostałem jakiś czas temu kilka zleceń od pewnego klienta. Kilka różnych stron po kilka różnych fraz.

No i zacząłem pozycjonować. Tradycyjnie pizza, piwo, pizza, piwo itd. Ale brak efektów lub efekty bardzo mizerne. Po jakimś czasie klient przyznał się, że oprócz mnie te strony są pozycjonowane jeszcze przez 4 Osoby (firmy - dokładnie nie wiem) niezależnie od siebie.

Co sądzicie o takiej metodzie pozycjonowania ?

Klient napisał mi że jak jakaś fraza wskoczy na top 10 to wszyscy dostaną kasę.

Niezłe co ?

Pozdrawiam wszystkich i życzę aby czas zaakceptowania wpisu w katalogach był jak najkrótszy.

a jak strona wpadnie w filtr to kto zrekompensuje stracony czas wszystkim??

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Każdy w miarę ogarnięty pozycjoner zauważy "że coś się dzieje" i nie jest tym jedynym :) A rozwiązanie słabe, ponieważ np. odbiera swobodę kontrolowania przyrostu linków.

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

dzielenie zadania na kilka firm/zespołów ok, każdy robi swoje, to co do niego należy. ale w tym wypadku była mowa o powielaniu tej samej czynności, gdyż wykonawcy usługi nie wiedzieli o sobie nawzajem

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności