Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa :)!!

* Uzupełniasz opisy

* wybierasz kategorie

_______Dodajesz______

* Spisujesz token

* klikasz na wyślij

* zamykasz stronę

* Wybierasz status np. już dodało, blednę

* Wybierasz następny katalog

Dodanie do 500 seków poniżej 20 minut

Na razie wersja beta więc zapewne będzie trochę błędów,

Opisy nie muszą być zatwierdzone [ tymczasowo ]

Jak na razie "działa" jest dużo jeszcze do zrobienia wyświetla tylko 200 wpisów z 561 [ jak na razie z tylu katalogów pobrałem kategorie ]

Na dziś postaram się zrobić porcjowanie oraz wyświetlanie np wysłanych

Docelowo będzie dodawało do około 941 katalogów gdyż reszta wymaga linku zwrotnego

105 oraz wysłania sms 829. Choć jesze muszę bazę przefiltrować

ps. testowane jedynie pod Firefoxem

https://www.dodawarka.info/seokat.php

[Ważne]

* Do dodania wymagane jest konto [ darmowa rejestracja ] na dodawarka.info

* Po najechaniu przycisku [inicjuj] zaczyna się inicjacja sesji w tym czasie można

także wybierać inne przyciski nie klikać aż przycisk zmieni opis na "Dodaj"

* Jak na razie dodawanie tylko do jednej kategorii można wybrać ręcznie następną na stronie

[Zrzuty ]

1.PNG

2.PNG

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Niedługo zostaną tylko same dodawarki do seoków :D

Toć mówiłem kilka tygodni temu to nikt nie wierzył :P

No chyba ze ktoś w końcu połączy dodawarkę z SMS/przelewy online ale takim projektom to nawet ja przyklasnę :P

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

ja jestem za głupi żeby obsłużyć tą dodawarkę :D 20 minut błądzenia.. ponownego ustawiania czegoś co już ustawiałem chwile wcześniej a wróciło do poprzednich ustawień.. no i nigdy nie trafiłem na przycisk inicjuj :P pod firefoxem jak radzono :P no nic, może później jeszcze raz zajrzę jak wypiję kawę

Klikasz nowy projekt i dodajesz stronę. Wypełniasz tytuł, keywordy i opis i klikasz dodaj opis. Potem klikasz dodaj kategorię i wybierasz. Następnie wchodzisz w moje projekty i klikasz konfiguracja. Tam ustawiasz do czego ma dodawać. No i czekasz :D. Pole aktualizacja zmieni się na wykonywany.

PS Aha warto klikać w przycisk Rejestracja / Logowanie czy jakoś tak. Nim się powraca do strony głównej ale tej konkretnej dodawarki. Hehe dodawarka jest MEGA skomplikowana. Powinno się robić krok po kroku. To się jednak da naprawić.

seowyszbanner.gif

Genialne narzędzie! Gratulacje!
Tylko co w tym takiego "genialnego" :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności