Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra zaraz się za to wezmę widać inne problemy także wyszły

____

Sprawa wygląda tak

W bazie jest 3387 Seokatalogów

W tym 195 wymaga linku zwrotnego

1424 jest płatnych

149 korzysta z captchy Aicaptcha i 1027 innych jak recaptcha etc

50 wymaga logowania do dodania wpisu - te 50 dodam jak znajdę trochę czasu będzie także automat aicachptch już złamałem parę tygodni temu w 99%

Więc jak pokazuje 1475 to zapewne jakiś błąd mogą być już dodane inne kategorie przez co się wyświetla mało precyzyjnie

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobre narzędzie, ale posiada kilka minusów:

- za dużo jest katalogów nie działających, z błędami (typu adres strony jest za krótki), oraz z tysiącami wpisów oczekujących na akceptacje.

- gdy dodam wpis do katalogu zdarza się, że na kolejnych stronach listy katalogów znów pojawia się ten sam katalog.

Po katalogowaniu strony z listą ok. 600 seokatalogów, stronę dodałem do ok. 200 z czego uzyskałem 70 zaakceptowanych wpisów.

• 2 tygodnie później...

Jest problem chyba z zaznaczaniem iż wpis został dodany już na razie kilka zmian wprowadziłem ale najlepiej używać pod Firefoxem

oraz mała poprawka od teraz wyświetlane będą katalogi według czasu wizyty robota czyli na początku te Seki w które Google ostatnio odwiedziło

Problem z mała ilością seków można rozwiązać poprzez dodanie,wyszukanie dużej ilości kategorii

Poużywałem trochę tej dodawarki i z całą pewnością mogę ją każdemu polecić. Jedyne co mi w niej nie pasowało, to dziwny user interface. Raz jestem w dodawarce do qlwebów i innych, a raz w dodawarce do seoków. Trochę to dla mnie takie pomieszane. Ale samo dodawanie i tworzenie projektu wydaje się być bez zarzutu.

seowyszbanner.gif

jak poprawnie używać mieszarki zdań i czy działa to też w katalogach czy tylko preclach?

[$1]Ala ma kota.|Ola ma kota.|Kot ma Ale.[/$1] - o to chodzi?

była tu już poruszana wcześniej sprawa mieszania anchorów, czy działa to już i czy działa w katalogach czy preclach? A jeżeli tak to jak?

[$1]Ala ma kota[/1] [$1] Ala ma wielkiego kota[/1] [$1] {$Ala|Basia|Kasia} ma kota[/1]

Czyli wyświetli np:

Ala ma kota Kasia ma kota Ala ma wielkiego kota

Ala ma wielkiego kota Ala ma kota Kasia ma kota

Będzie losowało kolejność zdań oznaczonych w $1

Można używać więcej zakresów liczbowych wtedy będzie zamieniało tylko pod dany zakres

Dodawarka do katalogów obsługuje tagi {$slowo|slowo2} i [$1] [$2] [$3] etc

https://www.dodawarka.info/precinfo.htm

Nie obsługuje:

[$URL1]

@dodawanie wpisów z własnej listy.

W takim razie proszę o przykładowy plik importu

____

Jest nowa baza Seków [ trzeba ponownie dodać kategorie ] + w konfiguracji opisów można teraz importować słowa kluczowe z Google Analistics

Teraz można mieć ponad tysiąc tytułów a nie tylko 3-4

Działa jedynie pod Firefoxem i dosyć długo importuje zużycie procesora nawet 100% przez 4-10 minut.

Ale po tym otrzymuje się ponad tysiąc tytułów można edytować je i usówać

Poczekałem nawet 15 i niestety nic. Zezwolilem na dostep do analytics, wybrałem strone po czym nic sie nie dzieje. Jest jedynie napis Wstaw do tytułów i Anuluj.

Za 3cim razem chwyciło i to nawet szybciutko. Import byłby znakomita opcja, podobnie jak kasowanie niektorych katalogow/precli ze swojego profilu

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Chodzi o kwestie iż po kliknięci na "Dodaj" pojawia się strona główna ?

Jeżeli tak to do jutra powinno być już w porządku

no właśnie o to chodzi

i jeszcze jedno, czasami po kliknięciu "dodaj" wskakują strony z kategorii - zazwyczaj słowo kluczowe - zamiast strony do dodania wpisu:

www.domena.com/technika/wynajem,samochodow,p,11/

jak to rozumieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności