Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

PrimeTime, chyba mas problem czytaniem po polsku :) Ja pas bo nie masz pojęcia o stanie publicznej bazy, o ilością linków jakie można z niej uzyskać :P i nie potrafisz przeczytać o co chodzi w dyskusji, "jak zwykle..." - cytat

powodzenia :D

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

PrimeTime -> ale przecież Max Ci pisze, że:

Nie ma obecnie bazy publicznej w ilości 5tys. katalogów NIEZBANOWANYCH do których można dodać wpis(stronę).

Więc dodajesz do ZBANOWANYCH katalogów(niech to będzie 5 tysięcy) stronę za 35zł. Ile z nich jest nie zbanowanych - nie wiadomo.

Czyli z tego co tu wkleiłeś wynika że za 35zł otrzymujesz dodanie do 5285 katalogów - ale ile z nich jest NIEZBANOWANYCH po ostatnich czystkach ?

Rozumiesz już ? :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Została wprowadzona opłata dla ludzi ktorzy wczesniej nie korzystali w płatnej opcji, za te 35 zl jak juz napisalem dostaje sie dodatkowo te wpisy o ktorych pisał @PrimeTime.

@MaxPan po Twoich wypowiedziach mozna wnioskowac ze nie korzystales z dodawarki wiec jaki jest cel Twoich wypowiedzi w tym temacie?

Edit: żeby nie bylo nie mam nic wspolnego z tym serwisem oprocz tego ze jestem zadowolony z tego jak dziala :)

Edit2: Z ciekawosci przeleciałem 1k z tych katalogów - ~300 zaindeksowane

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• 2 tygodnie później...

Google zmienia co jakiś czas wyświetlanie kodów obrazkowych, czasami są słowa z takimi "bąbelkami" { zmieniony kolor } i wtedy skuteczność spada do 0. Więc czasami by działała taka dodawarka czasami nie. Jest także blokada na IP jeżeli za dużo błędnych danych to pojawiają się trudniejsze obrazki ale z tym sobie poradziłem

Cóż dodawarka która by raz działała a raz nie to nie dodawrka w sumie

recaptcha to 936 precli

Seure image to 149 - proste do złamania

227 - obowiązkowy link zwrotny

Płatne SMS - 1580

• 6 miesięcy temu...

Z racji iż implementuje automatyczną dodawarke do seków, właśnie tworzy się nowa baza starą wyczyściłem poprawiłem skutecznośc pobierania kategorii. Aktualnie w bazie jest 1189 katalogów z recaptcha i 2280 płatnych [niewidocznych]

ja na razie dodało około 23 katalogi więc jakos w 24 godziny pobierze wszystkie kategorie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności