Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

@zuymenMikolaj Strony w domenie .tel nie mogę dodać

Minutaka muszę dodać regułkę - pewni Chińczycy dodali kiedyś 35 mln kategorii więc dodałem ręczne zdefiniowane domeny

Przecież strony w domenie .tel też zasługują na istnienie, może jednak da się ręcznie zdefinować domenę .tel i pozwolić na dodawanie stron w tej domenie. Po za tym, chyba przez najbliższy rok będę jedynym, kto będzie dodawać strony w domenie .tel, więc nie będzie aż tak dużo stron.

Byłbym bardzo wdzięczny, no i odwdzięczę się linkiem. Narazie strona jest w trakcie napełnienia tekstem, więc treści nie ma, ale chętnie przyjmę tekst i wtedy zacznie się małe podlinkowanie strony. Np. jedna ze stron https://dodawarka.stron.tel

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Strony w domenie .tel można już dodawać

Wielkie Dzięki :)

Jeszcze będą box'y tekstowe na innych stronach dotyczących dodawania strony do katalogów, jako podziękowanie za narzędzie online.

Osobiście preferuję online dodawarki, niż instalowanie programół na kompa, tym bardziej, że mam Ubuntu, a przez wine nie wszystko działa.

Po dodaniu projektu nie mam listy seoków ze screena w tym temacie. Jest info:

Do prawidłowego działania dodawarki potrzebujesz skonfigurować: projekt, opisy [ tymczasowo nie muszą być zatwierdzone ], kategorie

Wszystko dodałem, kilka opisów itd. Oznacza, ze coś jest nie tak z projektem?

Dodawanie kategorii odbywa się w osobnym oknem, więc nie wiem czy jest ok czy nie :)

mniej znaczy więcej

Widać dużo osób błądzi po rejestracji bo przekierowuje na dodawarkę automatyczną.

Czyli po logowaniu bądź rejestracja:

Wpisać adres: https://www.dodawarka.info/seokat.php

Potem dodanie: nowy adres i opisów

i powrót do

https://www.dodawarka.info/seokat.php

Musze dodać link do dodawarki do seków wtedy nie będzie się myliło, aktualnie klika błędów poprawiłem np. z kategoriami

Mały OT -sorrow naprawdę z Ciebie altruista - zrobiłeś dodawarkę i teraz pewnie dwa dni minimum będziesz siedział nad zmianami w niej :)

Chyba, że tak jak pisał:

czy wy naprawdę myślicie ze tu chodzi o zrobienia wam dobrze i udostępnienie darmowej dodawarki i to jeszcze na swojej maszynie?

Naprawdę wam się dziwie

jakiś mniej altruistyczny cel w tym Masz ;)

---------

Wydałeś za darmow wiec się nie obrazisz jak napisze, że IMHO " Pół-Dodawarka" to strata czasu, bo lepiej zainwestować w "całą" dodawarkę, skonfigurować projekt kliknąć [start] i pracować nad czymś innym niż siedzieć i przepisywać tokeny do tego dodaje tylko do jednej kategorii.

Tak na marginesie "Dodanie do 500 seków poniżej 10 minut" -> ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Patrząc na inne moje projekty to także darmowe ostatnio:

Lubie mieć te 98% skuteczności w katalogowaniu a Seo-katy właśnie mi w tym przeszkadzały

Wielu klientów korzystało z tego powodu z innych dodawarek a tak maja już wszystko w jednym miejscu:

* dodawarke do katalogów wszystkie ważniejsze

* dodawarke do seokatalogów

* dodawarke do presell-pages

Brakuje wylistowania oznaczonych jako dodane i błędne a po oznaczeniu widać ..., dodatkowo przydałoby się dodawanie do więcej niż 1 kategorii, brak możliwości oznaczenia - płatny, link zwrotny wymagany, page rank minimum 5 etc.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Brakuje [...] dodatkowo przydałoby się
Dlatego nie warto wychylać się z "darmowymi" systemami, bo jak mówi przysłowie "dasz palec będą chcieli rękę" :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To jest konfiguracja głównej dodawarki automatu a nie dodawarki do seków. Wspólne są jedynie dodawanie opisów oraz utworzenie nowego projektu !

Po zalogowaniu użyj tego linka z topika by dostać się do dodawarki do seków

_______-

Będzie dodawało automatycznie do katalogów [ Wszystkie inne ] o ile masz tam punkty dziś każdy nowy użytkownik dostaje 1000 na start a nie 30.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności