Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Mion panie programisto:

dasz palec będą chcieli rękę"

to co wymieniłem w poście wyżej to nadal palec bo dotyczy tych opcji co już są dostępne ale "niedorobione/niedokończone"?

dziś każdy nowy użytkownik dostaje 1000 na start a nie 30.

Ja dostałem 30 ;/

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

* Właśnie robię porcjowanie wyników

* dodatkowo przydałoby się dodawanie do więcej niż 1 kategorii [ Postaram się na jutro ] muszę zmienić ustawienie

* brak możliwości oznaczenia - płatny [ powinno wyłapać automatycznie ] ale przycisk dodam

* link zwrotny wymagany [ jak wyżej muszę robota sprawdzającego do konfigurować ]

* * page rank minimum j/w

Ogólnie to słabo... strasznie przymula przeglądarkę.

Szybciej dodaję ręcznie... po otwarciu np. z 20 kart z katalogami.

Wam też tak przymula? Dodam że u mnie wszytko ładnie szybko chodzi jak tylko wyłączę kartę z dodawarką...

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Nie czaje obsługi...

Projekty, opisy zarządzasz normalnie na stronie natomiast kategorie i dodawanie pod adresem: dodawarka.info/seokat.php

Fakt, przymula komputer, firefox zjada 700MB ramu... i ciągle rośnie ;)

sorrow przy przejściu na stronę dodawania usuwa przecinki z tagów i zamienia na spacje - takiego formatu Seokaty nie łykają.

I jak Wam idzie? Jaki % jest udanych wpisów?

Udanych czy zaakceptowanych? Na oko udaje się 80-90% wpisów dodać.

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Jeszcze kilka godzin i skończę nową wersje przy mniejszej ilości wyników na stronie nie będzie się mulić.

Co do filtrowania katalogów to muszę przy tym posiedzieć dosyć dużo wyjątków w jest

#tosik:

Poprawiłem to teraz nie usuwa przecinków

Było trochę roboty ale chyba się udało:

Dziś zrobione:

* Wyświetlanie stron,porcjowanie:

* Pokazuje wpisy oznaczone jako wysłane i błędne

* Link na stronie do Dodawarki do Seków { dużo osób się gubiło }

* Teraz widać iż należny np wyszukać więcej kategorii aby dodać do wszystkich

: Dostępnych Katalogów: 157/492

* Porcjuje wyniki więc już tak nie muli FireFoxa

* Komunikaty {akcje} np gdy brak projektu, brak kategorii

[Jutro]

* Posprzątanie katalogów

* dodanie tych co nie mają kategorii

* dodanie wyboru np do 3 kategorii

Próbuję ciągle w jakiś sposób skonfigurować kategorię i znaleźć "nieruchomości", ale niestety nie idzie :D

w Seokach są kategorie: "Biznes i Ekonomia >> Nieruchomości", ale dodawarka nic takiego nie wyświetla.

Jak wpiszę w polu wyszukiwania "biznes" to znajduje jakieś tam podkategorie, ale nieruchomości nie widać. Samo wpisanie "nieruchomości" w wyszukiwarce kategorii nie zwraca żadnych wyników.

5il3nt możesz mieć problem dodawarka pracuje w kodowaniu windows-1250 a SEOKataogi w UTF-8, więc spróbuj odczytać ciąg zpaisany w utf-8 a odczytany w windows-1250:

nieruchomości

mi znalazło, a tutaj masz wyjaśnione dlaczego tak się dzieje.

Przydałaby się mozliwosc zmiany adresu e-mail podawanego dla seoków

Da się zmienić w ustawieniach. Chyba, że chcesz zmieniać w obrębie kilku projektów, ale to się chyba mija z celem.

Z chęcią przetestuję skuteczność. Chociaż faktycznie, jeżeli ma być w przyszłości płatne, to musi obsługiwać captche, a jak płatności online itp to już talala :P

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

Zrobiłem narzędzie dla tych co mają problemy z kategoriami zawierającymi polskie znaki https://tosiek.pl/webmaster-tools/zakrzaczacz/ w polu kategoria do szukania należy wkleić tekst z krzakami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności