Skocz do zawartości

Pół-Dodawarka do Seokatalogów darmowa !

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

@tosik przyda sie,

Da się zmienić w ustawieniach. Chyba, że chcesz zmieniać w obrębie kilku projektów, ale to się chyba mija z celem.

Chodziło mi w obrebie projektów wlasnie, bo do dodawarki moge miec swój główny mail, jednak do seoków wolałbym dodawać na spamskrzynke ze tak powiem

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• Odpowiedzi 194
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobry projekt.

Dwie uwagi:

W kodowaniu polskich znaków prawopodobnie nie są uwzględnione polskie znaki w dużych literach. U mnie przed chwilą Ł wyskoczyło z krzakami (��).

3 synonim dodaje się błędnie - drugi z trzecim po przecinku się łączą. Np.: {$synonim1|synonim2|synonim3} wynik: synonim1 lub synomin2, synonim3.

L-2252c.png

@grzechx

Punkty są tylko do automatycznej dodawarki do innych niż Seokatalogi. Po zalogowaniu w [Płatności ].

6lat temu przelicznik był 24 punkty za 1zł z VAT w tym roku dobiło do 300 punktów [ 1 punkt jedno wysłanie do moderacji ] za kwotę 1zł z VAT { Powyżej płatności za 50zł }.

35,01zł 5285 linków

50zł 15100 linków

itd

@manxon

Podaj przykład tego błędnego synonima

______

Zaraz poprawie wyszukiwanie, będzie wyszukiwała ciągu w UTF-8 oraz windows1250 co ułatwi sprawę. Dodatkowo na początku będzie ustawione do wyszukania [ Pokaż najczęściej występujące kategorie ] co pozwoli na wyłapanie większej ilości

sorrow pomyśl jeszcze nad propozycjami kategorii dla katalogów w których nie odnalazło którejś z naszych wybranych - to takie ToDo na przyszłość, oraz ewentualnie dodatkowe linki w opisie (jakieś rotacyjne, żeby wybierało np. losowe 2) przy okazji płatności i captchy

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

* Działa już wyszukiwanie np. "nieruchomości"

* Dodałem najczęściej występujące kategorie [ Pokaż najczęściej występujące kategorie ]

@tosik

sorrow pomyśl jeszcze nad propozycjami kategorii dla katalogów w których nie odnalazło którejś z naszych wybranych - to takie ToDo na przyszłość,

Da się zrobić;

-oraz ewentualnie dodatkowe linki w opisie (jakieś rotacyjne, żeby wybierało np. losowe 2)

a nie można utworzyć opisu coś jak ? [u RL=https://wp.pl]{$anchor|anchor2|anchor3}[/url]

-przy okazji płatności i captchy

Dziś posprzątam listę do normalnych Seków bez captcha dodaje już od dawna { automat } ale to około tylko poniżej 100

a nie można utworzyć opisu coś jak ? [u RL=https://wp.pl]{$anchor|anchor2|anchor3}[/url]

Tym się nie przeskoczy limitu linków ani linkowania zmiennych fraz np. tylko jednej w synonimach a potem jeszcze kilku w innych. Najlepiej, żeby z dodanych wybierało max 3, chyba że katalog zabrania lub ma mniejszy limit :)

Nie mam pojęcia dlaczemu wyleciały i mają filtera Polskie znaki w adresach Joomla od nowa napisane, czytelnie i logicznie. Dylemat adres z www czy bez? Powinno to rozwiać wszelkie wątpliwości.

Naprawiam kodowanie [krzaki, chińskie znaki, polskie znaki] dowiedz się także czymże jest kodowanie znaków bo to podstawa.

Jak można wyedytować już dodany do systemu opis? (np. powiększyć go, dodać więcej synonimów itp. )

Nie znalazłem opcji edycji, ale możesz wcisnąć kopiuj i poprawić, dodać a stary usunąć.

@nutado

Bardzo często podczas dodawania wpisów nie wypełnia mi słów kluczowych.

Podaj mi adresy tych katalogów będzie szybciej

@kokus

Witam

Po dodaniu strony nie mogę kliknąć wyniku na dodałem. Wczoraj jeszcze wszystko działało

-- zaraz zobaczę bo dodałem opcje async do ajaxa

@SilverT

Tak ale to akurat darmowa i taka będzie. Może jak jakieś captchy w flashu się upowszechnią będzie dało się zrobić automat. Na razie recaptcha za mała skuteczność a Jeszce tylko jedno połączenie obsługuje z jednoego IP na raz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności